Udlejningsbiler fra Alamo i Willemstad

Find og sammenlign gode tilbud på Alamo udlejningsbiler i Willemstad

Willemstad, Curaçao
6. dec. — 13. dec.
Samme aflevering
Willemstad, Curaçao
tir. 6.12
Middag
tir. 13.12
Middag
Chaufførens alder:

Willemstad Alamo lokationer

Herunder kan du finde information om alle Alamo biludlejningssteder i Willemstad, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Alamo

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,3

Comfort

7,3

Samlet

7,3

Afhentning/aflevering

8,0

Value

6,6

Information om Alamo udlejningsbiler i Willemstad

Udvidede rengøringsmetoder som desinfektion af interiør og eksteriør af alle Alamo udlejningsbiler er blot få af de sikkerhedsforanstaltninger de har indført siden COVID-19. For at sikre, at deres Willemstad kunder og personale føler sig sikre, har Alamo også vedtaget disse ekstra politikker:
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Forbedret rengøring af shuttlebusser
• Løfte om fuld rengøring
• Grundig oplæring af personalet

Ja, der er 1 biludlejningslokation for Alamo i Lufthavn: Willemstad Hato Int. (Plasa Margaret Abraham).

Alamo tilbyder gratis afbestilling af billeje i Willemstad (men der kan dog være gebyr for afbestilling i sidste øjeblik). Du kan ringe til Alamo, hvis du vil høre mere om deres regler. Klik her, og vælg derefter fanen med udlejningssteder for at se en liste over telefonnumre til Alamo.

Med en gennemsnitspris på 549 kr./dag, udlejning af Stor mellemklasse biler fra Alamo i Willemstad i december er det mest populære valg blandt vores momondo-brugere. Du kan være heldig at finde tilbud på Alamo udlejningsbiler i Willemstad helt ned til 549 kr./dag, hvilket er den billigste pris fundet for Stor mellemklasse udlejningsbiler sidste december.

Alamo har 5 biludlejningslokationer i Willemstad. Deres Plasa Margaret Abraham lokation er den mest populære ifølge vores brugerdata. I løbet af de sidste 12 måneder har 78% af vores brugere , som har ledt efter udlejningsbiler fra Alamo i Willemstad, valgt at leje deres bil fra Alamo lokationen på Plasa Margaret Abraham.