Billeje i Willemstad, Curaçao

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Willemstad, Curaçao

Willemstad, Curaçao
4. okt. — 11. okt.
Samme aflevering
Willemstad, Curaçao
ons. 4.10
Middag
ons. 11.10
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Willemstad

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Willemstad

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Willemstad?

De billigste udlejningsbiler i Willemstad kan normalt findes gennem Ross Rental Cars. Når du booker hos Ross Rental Cars, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 267 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Willemstad er 274 kr./dag.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Willemstad?

En Volkswagen Polo er den mest populære bil at leje in Willemstad ifølge vores data. Vores brugere har fundet lejepriser på Volkswagen Polo på helt ned til 198 kr./dag in Willemstad, selvom du i gennemsnit bør forvente, at priserne ligger omkring 302 kr./dag. En anden populær bil at leje in Willemstad er en Kia Picanto, der i gennemsnit koster 344 kr./dag, og hvor du kan finde tilbud på helt ned til 162 kr./dag.

Vigtige oplysninger om billeje i Willemstad

Willemstad, Curaçaos hovedstad, er kendt for sine spektakulære attraktioner, som kan nås med Biludlejning i Willemstad, lige fra den unikke gamle bymidte til dens pastelfarvede koloniarkitektur. Nyd de smukke delfinshows i det smukke Curaçao Sea Aquarium, udsigten fra Queen Emma Bridge eller en smuk stranddag på Mambo Beach. Når du kører din Biludlejning i Willemstad, vil du holde øje med det farverige Punda-distrikt med livlige shoppinggader og fantastiske vægmalerier på de farverige bygninger. Veje i Willemstad kan blive ekstremt glatte efter regn, derfor være ekstra forsigtige ved kørsel efter regn. Både gratis og afmålte parkeringspladser er rigelige inden for byen, så du behøver ikke at bekymre dig om, hvor du skal parkere din Willemstad Biludlejning. Der er omkring 12 biludlejningssteder i Willemstad, der tilbyder en række forskellige køretøjer til leje, fra økonomiske Biludlejning til luksusBiludlejning.

Når man besøger byen, er det så umagen værd at leje en bil, mens man besøger Willemstad?

Den livlige hovedstad Curaçao har mange naturskønne udsigter at byde på, når du cruiser gennem i din billige billejei Willemstad. Parkeringshuset Renaissance tilbyder gratis parkering i løbet af dagen, så du vil ikke have problemer med, hvor du kan parkere dine udlejningsbiler i Willemstad. Willemstad er en forholdsvis lille by med få hovedveje; derfor vil du ikke støde på megen trafik, men sørg for at undgå myldretiden om aftenen for at være sikker. Du kan også tage en tur ned til Saint Michiel og besøge Kokomo Beach og dykke eller snorkle ved Blue Bay-stranden i Curaçao Passionerede shoppere vil nyde en gåtur gennem Willemstads Punda-distrikt med sine farverige gader og restauranter, men du vil være nødt til at leje en bil, hvis du ønsker at besøge de mange seværdigheder i Willemstad by. At have en billig udlejningsbil i Willemstad er en fordel for dem, der elsker naturskønne drev ved stranden. Du kan komme til at se solnedgangen fra Willemstads Queen Emma Bridge.

Hvilke forskellige færdselslove skal jeg have i tankerne, når jeg kører i Willemstad?

Mens du nyder dit ophold i Willemstad, vil du gerne sikre dig, at du følger disse regler og regler for kørsel for at blive på højre side af loven. Kørsel er strengt på højre side af vejen i Willemstad by, medmindre overhale. Alle passagerer i et køretøj skal til enhver tid have deres sikkerhedsseler på plads, uanset om du er i luksusbil eller i en passagervogn. Det er ulovligt at køre, mens berusede i Willemstad. Grænsen for indhold af alkohol i blodet i byen er 0 %. Kontakt Willemstad Department of Motor Vehicles for at få oplysninger om eventuelle nylige lovændringer.

Skal jeg bruge et særligt kørekort eller en tilladelse til at køre en lejet bil i Willemstad, hvis jeg besøger et andet land?

De fleste Biludlejning i Willemstad har en minimumsalder på 21 år for at kunne leje en bil i byen. Hvis du ønsker at leje en bil, skal du fremvise et gyldigt kørekort. Hvis du besøger et andet land, behøver du ikke at ansøge om en international køretilladelse til at leje en bil i Willemstad, et gyldigt kørekort fra dit hjemland vil fungere fint. Men husk, at nogle biludlejningsfirmaer også kræver et forsikringscertifikat og rejsedokumenter som bevis for at leje en bil. Det er yderst vigtigt at opbevare registreringsdokumenter i køretøjet til enhver tid.


Find billig billeje i Willemstad, Curaçao

Find den lejebil i Willemstad, der passer til dine behov

Biler i Lille

266 kr. - 455 kr.

Alle biltyper

266 kr. - 534 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Lille bil i Willemstad, Curaçao er 273 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Lille bil i Willemstad, Curaçao er i februar. Prisen er 3% lavere end resten af året og ligger på kun 266 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 7% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Willemstad. I Willemstad kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Willemstad

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Willemstad, Curaçao

National

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

9,3

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

8,6

Value

10,0

Enterprise Rent-A-Car

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,0

Comfort

7,0

Samlet

9,0

Afhentning/aflevering

9,0

Value

8,0

Alamo

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,9

Comfort

8,5

Samlet

8,5

Afhentning/aflevering

8,5

Value

8,0

Europcar

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,3

Comfort

8,3

Samlet

7,6

Afhentning/aflevering

7,6

Value

7,6

Budget

7 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,0

Comfort

6,8

Samlet

6,9

Afhentning/aflevering

6,9

Value

6,7

Dollar

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,1

Comfort

6,8

Samlet

5,9

Afhentning/aflevering

5,1

Value

6,8

Sixt

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,4

Comfort

5,6

Samlet

5,6

Afhentning/aflevering

5,7

Value

6,2

Hertz

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,3

Comfort

5,0

Samlet

4,0

Afhentning/aflevering

4,3

Value

4,0

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i Willemstad

Nærliggende attraktioner:

Curacao Maritime Museum9,6 km

Nærliggende attraktioner:

Curacao Maritime Museum3,7 km

Nærliggende attraktioner:

Curacao Maritime Museum8,6 km

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Willemstad

Herunder vises de mest populære hoteller i Willemstad

Kørsel i lejebil i Willemstad – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Willemstad, så du er klar til næste rejse.

Er der et afbestillingsgebyr på min Willemstad, Curaçao biludlejning?

Udlejningsbiler i Willemstad fra populære udlejningssteder så som Budget, National og Enterprise Rent-A-Car tilbyder generelt gratis afbestilling. Selvom momondo ikke har nogen kontrol over afbestillingspolitikker for biludlejning i Willemstad, kan vi hjælpe dig med at finde den billigste lejebil til din opkommende rejse.

Hvad er den bedste type bil at leje i Willemstad i oktober måned?

Med gennemsnitstemperaturer på omkring 28 °C og nedbør på 90 mm i oktober, bør du overveje at leje en standardbil, når du rejser til Willemstad. En standardbil kan håndtere de vejrskift, der sker i temperatur og nedbød i oktober måned og er et populært valg blandt Willemstad rejsende. Leje af en Standard i Willemstad koster 550 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Willemstad, Curaçao?

Når du lejer en bil i Willemstad, skal du følge byens hastighedsbegrænsning på 40 km/t.. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje i Willemstad er henholdsvis 80 km/t. og 80 km/t.. Vær opmærksom på skiltene, da hastighedsbegrænsningerne kan være forskellige, alt afhængig af hvor du er i Willemstad.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Kia Sportage in Willemstad?

Hvordan er vejret i Willemstad, Curaçao i september?

Normalt er vejret i Willemstad i september måned 29 °C og den forventede nedbør er 40 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Willemstad?

Priser for biler i Willemstad opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Willemstad?

Fra september 2023 er der 70 udbydere at vælge mellem for biler i Willemstad.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Willemstad?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Willemstad. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Willemstad?

For at leje en bil i Willemstad, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Willemstad


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Willemstad?

Hvis du booker billeje i Willemstad via momondo, kan du spare tid og penge. momondo tilbyder dig et bredt udvalg af biler, da vi søger på tusindvis af biludlejningssites, så du kan træffe det bedste valg for din rejse.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Willemstad?

momondo gør det nemmere for dig at finde en god biludlejning i Willemstad. Du kan nemlig indskrænke din søgning ved hjælp af adskillige filtre, bl.a. pris, biltype, lokation med mere.

Viser momondo tilbud på billeje i Willemstad med gratis afbestilling?

Gratis afbestilling er en regel, der kan filtreres efter på momondo i søgninger efter billeje i Willemstad og alle andre lokationer. Tilgængeligheden kan variere alt efter lokationen.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Willemstad på momondo?

Ja, momondo indeholder et filter for fair brændstofregler på billeje i Willemstad.

Kan jeg finde billeje i Willemstad, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, momondo kan vise dig specifikke tilbud, som inkluderer øget rengøring af lejebiler i Willemstad.

Kan jeg søge efter billeje i Willemstad med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, du kan finde billeje med ubegrænset kilometertal i Willemstad på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Willemstad på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.