Udlejningsbiler fra Hertz i Willemstad

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Willemstad

Willemstad, Curaçao
9. dec. — 16. dec.
Samme aflevering
Willemstad, Curaçao
fre. 9.12
Middag
fre. 16.12
Middag
Chaufførens alder:

Willemstad Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Willemstad, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Hertz

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

4,4

Comfort

4,0

Samlet

3,2

Afhentning/aflevering

3,6

Value

3,2

Information om Hertz udlejningsbiler i Willemstad

Alle Hertz biludlejningslokationer i Willemstad tager ekstra forholdsregler for at sikre kundesikkerhed under COVID-19. Ekstra sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger inkluderer forbedrede rengøringsmetoder i både udlejningsbiler og udlejningskontorer, samt følgende politikker:
• Mærkningen "Gold Standard Clean" på alle udlejningsbiler, når de er blevet rengjort
• Grundig oplæring af personalet

Ja, Hertz har 1 lokation i Lufthavn: Willemstad Hato Int. som som er beliggende på Franklin D Roosevelt Weg 503.

Hertz tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Willemstad. Det kan dog være forbundet til et gebyr, hvis du afbestiller i sidste øjeblik. Vi anbefaler, at du ringer til Hertz for at få flere oplysninger. Du kan på fanen med udlejningssteder finde lokale telefonnumre til Hertz i Willemstad her.

Med en gennemsnitspris på 292 kr./dag, udlejning af Economy biler fra Hertz i Willemstad i januar er det mest populære valg blandt vores momondo-brugere. Du kan være heldig at finde tilbud på Hertz udlejningsbiler i Willemstad helt ned til 285 kr./dag, hvilket er den billigste pris fundet for Economy udlejningsbiler sidste januar.

Der er 4 Hertz biludlejningslokationer i Willemstad. Ifølge vores brugere er den mest populære Hertz lokation i Willemstad beliggende på Franklin D Roosevelt Weg 503. 47% af vores brugere som har lejet bil fra Hertz i Willemstad lejede fra denne lokation det seneste år.


Hertz udlejningsbiler i

Lej en bil fra Hertz i andre byer hele vejen igennem som Oranjestad, Simpson Bay, og Hongkong