Udlejningsbiler fra Avis i Moskva

Find og sammenlign gode tilbud på Avis udlejningsbiler i Moskva

Moskva, MOW, Rusland
6. dec. — 13. dec.
Samme aflevering
Moskva, MOW, Rusland
tir. 6.12
Middag
tir. 13.12
Middag
Chaufførens alder:

Moskva Avis lokationer

Herunder kan du finde information om alle Avis biludlejningssteder i Moskva, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Avis

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,9

Comfort

6,9

Samlet

6,4

Afhentning/aflevering

6,4

Value

6,4

Information om Avis udlejningsbiler i Moskva

Udvidede rengøringsmetoder som desinfektion af interiør og eksteriør af alle Avis udlejningsbiler er blot få af de sikkerhedsforanstaltninger de har indført siden COVID-19. For at sikre, at deres Moskva kunder og personale føler sig sikre, har Avis også vedtaget disse ekstra politikker:
• Udlevering af engangshandsker og håndsprit
• Papirløse udlejningskontrakter (tilgængelig de fleste stedet)
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Grundig oplæring af personalet

Ja, du kan gratis afbestille din reservation af en lejebil hos Avis i Moskva. Hvis du afbestiller lejebilen lige inden det planlagte afhentningstidspunkt, kan det dog medføre et gebyr. Sørg for at ringe til Avis for at forhøre dig om de specifikke afbestillingsregler. Du kan se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder ved at klikke her.

Economy udlejningsbiler er den mest populære type bil at leje fra Avis i Moskva i december måned. I gennemsnit koster Economy udlejningsbiler fra Avis 182 kr. per dag, mens den billigste pris fundet var 182 kr. per dag i december.


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Moskva

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Avis? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Moskva biludlejningsfirmaer