Lej en bil i Vicenza, Italien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Vicenza, Italien

Vicenza, VE, Italien
3. okt. — 10. okt.
Samme aflevering
Vicenza, VE, Italien
søn. 3.10
Middag
søn. 10.10
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Vicenza

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Vicenza, Italien
1 kontor
Oversigt

Renlighed

7,9

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

7,9
1 kontor
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
4 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
1 kontor

Afstanden fra Vicenza, Italien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Venedig Marco Polos biludlejningsdisk

Biludlejning i Vicenza

109 personer har søgt efter billeje i Vicenza in september.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Vicenza for at reducere spredningen af COVID-19?

Avis og Hertz er nogle af virksomhederne der tilbyder udvidet rengøring for at reducere spredningen af COVID-19 i Vicenza. Køretøjer rengøres altid regelmæssigt, men udlejningsfirmaer går nu udover det sædvanlige for at sikre, at bilerne er desinficerede. Du kan finde alle udlejningsfirmaer i Vicenza, der tilbyder denne service ved at bruge filtreringsmuligheden på momondo. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Vicenza, Italien?

Når du lejer en bil i Vicenza, skal du følge byens hastighedsbegrænsning på 50 km/t.. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje i Vicenza er henholdsvis 90 km/t. og 130 km/t.. Vær opmærksom på skiltene, da hastighedsbegrænsningerne kan være forskellige, alt afhængig af hvor du er i Vicenza.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Vicenza?

Til gennemsnitligt 191 kr./dag (og helt ned til 53 kr./dag) er udlejning af en Fiat Panda in Vicenza det mest populære valg blandt vores brugere. Leje af en Hyundai Accent in Vicenza for 160 kr./dag i gennemsnit (68 kr./dag ved et godt tilbud) er et andet populært valg.

Hvordan er vejret i Vicenza, Italien i september?

I september måned er gennemsnitstemperaturen i Vicenza 19 °C, og den forventede nedbør er 77 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i Vicenza.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i september?

I betragtning af, at temperaturerne i Vicenza typisk er høje i løbet af september, og sandsynligheden for regn er relativt lav, foreslår momondo at leje en cabriolet, så du kan nyde det fantastiske vejr.

Minder vejret i Vicenza om vejret i resten af Veneto?

Dem, der gerne vil leje bil i Vicenza til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Veneto i september måned normalt er ca. 19 °C med 71,3 mm mulig regn.


Biludlejning i lufthavne i Vicenza

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Vicenza

Kom i gang med at planlægge din rejse til Vicenza