Udlejningsbiler fra Budget i Manama

Find og sammenlign gode tilbud på Budget udlejningsbiler i Manama

Manama, Bahrain
12. dec. — 19. dec.
Manama, Bahrain
tir. 12.12
Middag
tir. 19.12
Middag
Chaufførens alder:

Manama Budget lokationer

Herunder kan du finde information om alle Budget biludlejningssteder i Manama, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Budget

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,0

Comfort

9,0

Samlet

9,0

Afhentning/aflevering

9,0

Value

9,0

Information om Budget udlejningsbiler i Manama

Har Budget en lokation i Manama Bahrain Intl Lufthavn?

Ja, Budget har 1 lokation i Manama Bahrain Intl Lufthavn som som er beliggende på Airport Terminal.

Tilbyder Budget gratis afbestilling af lejebiler i Manama?

Budget tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Manama. Det kan dog være forbundet til et gebyr, hvis du afbestiller i sidste øjeblik. Vi anbefaler, at du ringer til Budget for at få flere oplysninger. Du kan på fanen med udlejningssteder finde lokale telefonnumre til Budget i Manama her.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Budget når man er i Manama i januar?

Ifølge vores data er Economy biler den mest populære type bil at leje for vores brugere fra Budget mens de besøgte Manama i januar. Baseret på Budget biludlejningspriser i januar sidste år, kan du forvente en gennemsnitspris for Economy på 632 kr./dag. Vores brugere har også fundet priser helt ned til 632 kr./dag sidste januar, hvilket betyder, at du kan være heldig at finde lignende biludlejningspriser i år hos momondo.

Hvor mange Budget biludlejningslokationer er der i Manama?

Der er 4 Budget biludlejningslokationer i Manama. Ifølge vores brugere er den mest populære Budget lokation i Manama beliggende på Airport Terminal. 91% af vores brugere som har lejet bil fra Budget i Manama lejede fra denne lokation det seneste år.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Manama?

Priser for biler i Manama opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Manama?

Fra december 2023 er der 44 udbydere at vælge mellem for biler i Manama.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Manama?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Manama. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Manama?

For at leje en bil i Manama, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Manama på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.