Udlejningsbiler fra Budget i Manama

Find og sammenlign gode tilbud på Budget udlejningsbiler i Manama

Manama, Bahrain
1. juli — 8. juli
Samme aflevering
Manama, Bahrain
fre. 1.7
Middag
fre. 8.7
Middag
Chaufførens alder:

Manama Budget lokationer

Herunder kan du finde information om alle Budget biludlejningssteder i Manama, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
4 kontorer

Information om Budget udlejningsbiler i Manama

Udvidede rengøringsmetoder som desinfektion af interiør og eksteriør af alle Budget udlejningsbiler er blot få af de sikkerhedsforanstaltninger de har indført siden COVID-19. For at sikre, at deres Manama kunder og personale føler sig sikre, har Budget også vedtaget disse ekstra politikker:
• Udlevering af engangshandsker og håndsprit
• Papirløse udlejningskontrakter (tilgængelig de fleste stedet)
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Grundig oplæring af personalet

Ja, Budget har 1 lokation i Lufthavn: Manama Bahrain Intl som som er beliggende på Airport Terminal.

Budget tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Manama. Det kan dog være forbundet til et gebyr, hvis du afbestiller i sidste øjeblik. Vi anbefaler, at du ringer til Budget for at få flere oplysninger. Du kan på fanen med udlejningssteder finde lokale telefonnumre til Budget i Manama her.

Ifølge vores data er Stor biler den mest populære type bil at leje for vores brugere fra Budget mens de besøgte Manama i juli. Baseret på Budget biludlejningspriser i juli sidste år, kan du forvente en gennemsnitspris for Stor på 32 kr./dag. Vores brugere har også fundet priser helt ned til 32 kr./dag sidste juli, hvilket betyder, at du kan være heldig at finde lignende biludlejningspriser i år hos momondo.

Der er 4 Budget biludlejningslokationer i Manama. Ifølge vores brugere er den mest populære Budget lokation i Manama beliggende på Airport Terminal. 78% af vores brugere som har lejet bil fra Budget i Manama lejede fra denne lokation det seneste år.