Udlejningsbiler fra Enterprise i Alexandria

Find og sammenlign gode tilbud på Enterprise udlejningsbiler i Alexandria

Alexandria, VA, USA
1. juli — 8. juli
Samme aflevering
Alexandria, VA, USA
fre. 1.7
Middag
fre. 8.7
Middag
Chaufførens alder:

Alexandria Enterprise lokationer

Herunder kan du finde information om alle Enterprise biludlejningssteder i Alexandria, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
6 kontorer
Oversigt

Rengøring

3,0

Comfort

3,0

Samlet

3,0

Afhentning/aflevering

3,0

Value

3,0

Information om Enterprise udlejningsbiler i Alexandria

Hver Enterprise udlejningslokation i Alexandria er underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed. Disse ekstra foranstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader både udenpå udlejningsbilerne og indvendigt og pick-up/drop-off områderne. Enterprise har også introduceret ekstra foranstaltninger som:
• Udlejning direkte på vejen for at opretholde social afstand
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Forbedret rengøring af shuttlebusser
• Løfte om fuld rengøring
• Grundig oplæring af personalet

Der er 1 lokation i Lufthavn: Washington D.C. R Reagan Nat. De adresser for dette Enterprise biludlejningscenter er Ronald Reagan Wash Natl Airprt.

Enterprise tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Alexandria. Det kan dog være forbundet til et gebyr, hvis du afbestiller i sidste øjeblik. Vi anbefaler, at du ringer til Enterprise for at få flere oplysninger. Du kan på fanen med udlejningssteder finde lokale telefonnumre til Enterprise i Alexandria her.

5954 Richmond Highway er den mest populære Enterprise biludlejningslokation ud af de 6 lokationer de har i Alexandria. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 34% af dem der valgte en udlejningsbil fra Enterprise valgt at leje fra 5954 Richmond Highway lokationen.


Enterprise udlejningsbiler i Virginia

Lej en bil fra Enterprise i andre byer hele vejen igennem Virginia som Fredericksburg, Arlington, og Richmond