Udlejningsbiler fra Enterprise Rent-A-Car i Pickering

Find og sammenlign gode tilbud på Enterprise Rent-A-Car udlejningsbiler i Pickering

Pickering, ON, Canada
6. dec. — 13. dec.
Pickering, ON, Canada
ons. 6.12
Middag
ons. 13.12
Middag
Chaufførens alder:

Pickering Enterprise Rent-A-Car lokationer

Herunder kan du finde information om alle Enterprise Rent-A-Car biludlejningssteder i Pickering, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Enterprise Rent-A-Car

3 kontorer

Information om Enterprise Rent-A-Car udlejningsbiler i Pickering

Tilbyder Enterprise Rent-A-Car gratis afbestilling af lejebiler i Pickering?

Der er gratis afbestilling af lejebil hos Enterprise Rent-A-Car i Pickering. Hsuk, at der kan blive opkrævet et afbestillingsgebyr, hvis du afbestiller din lejebil i sidste øjeblik. Klik her for at finde en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder, som du kan ringe til, hvis du vil have flere oplysninger om afbestillingsreglerne hos Enterprise Rent-A-Car.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Pickering?

Priser for biler i Pickering opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Pickering?

Fra november 2023 er der 18 udbydere at vælge mellem for biler i Pickering.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Pickering?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Pickering. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Pickering?

Alle førere, der lejer en bil i Pickering, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Pickering på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.