Udlejningsbiler fra Enterprise i Tallahassee

Find og sammenlign gode tilbud på Enterprise udlejningsbiler i Tallahassee

Tallahassee, FL, USA
7. juli — 14. juli
Samme aflevering
Tallahassee, FL, USA
tor. 7.7
Middag
tor. 14.7
Middag
Chaufførens alder:

Tallahassee Enterprise lokationer

Herunder kan du finde information om alle Enterprise biludlejningssteder i Tallahassee, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
5 kontorer

Information om Enterprise udlejningsbiler i Tallahassee

Enterprise udlejningslokationer i Tallahassee er alle underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed under COVID-19. Forbedringer som disinfektion af berøringsflader samt en liste af ekstra foranstaltninger, er blot et par eksempler på hvordan Enterprise er engageret i at bremse smitten i Tallahassee:
• Udlejning direkte på vejen for at opretholde social afstand
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Forbedret rengøring af shuttlebusser
• Løfte om fuld rengøring
• Grundig oplæring af personalet

Der er 1 lokation i Lufthavn: Tallahassee Mnpl. De adresser for dette Enterprise biludlejningscenter er 3300 Capital Cir Sw.

Ja, Enterprise tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Tallahassee. Der kan dog være et afbestillingsgebyr forbundet til afbestillinger, der sker i sidste øjeblik. Hvis du er specifikke spørgsmål til afbestillingsreglerne, kan du ringe til Enterprise på et af deres udlejningssteder i Tallahassee. Klik her for at se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder.

1485 Blountstown St er den mest populære Enterprise biludlejningslokation ud af de 5 lokationer de har i Tallahassee. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 53% af dem der valgte en udlejningsbil fra Enterprise valgt at leje fra 1485 Blountstown St lokationen.