Udlejningsbiler fra Europcar i Akumal

Find og sammenlign gode tilbud på Europcar udlejningsbiler i Akumal

Akumal, QR, Mexico
6. dec. — 13. dec.
Samme aflevering
Akumal, QR, Mexico
tir. 6.12
Middag
tir. 13.12
Middag
Chaufførens alder:

Akumal Europcar lokationer

Herunder kan du finde information om alle Europcar biludlejningssteder i Akumal, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Europcar

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,0

Comfort

6,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Value

8,0

Information om Europcar udlejningsbiler i Akumal

Alle Europcar biludlejningslokationer i Akumal tager ekstra forholdsregler for at sikre kundesikkerhed under COVID-19. Ekstra sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger inkluderer forbedrede rengøringsmetoder i både udlejningsbiler og udlejningskontorer, samt følgende politikker:
• Regler om "nul kontakt", som sikrer, at nøgler til køretøjerne forsegles enkeltvis i en konvolut, når de er blevet desinficeret

Ja, Europcar i Akumal tilbyder gratis afbestilling af billeje. Vi anbefaler dog, at du ringer til Europcar, hvis du ønsker at afbestille i sidste øjeblik, da dette nogle gange kan medføre et gebyr. På fanen med udlejningssteder kan du her finde en liste over telefonnumre til Europcar.

Ctra. Chetumal - Cancún Km. 249, Col. Playa Aventuras, Akumal, Quintana Roo. er den mest populære Europcar biludlejningslokation ud af de 4 lokationer de har i Akumal. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 79% af dem der valgte en udlejningsbil fra Europcar valgt at leje fra Ctra. Chetumal - Cancún Km. 249, Col. Playa Aventuras, Akumal, Quintana Roo. lokationen.


Europcar udlejningsbiler i Quintana Roo

Lej en bil fra Europcar i andre byer hele vejen igennem Quintana Roo som Cancún og Puerto Morelos