Udlejningsbiler fra Europcar i Roissy-en-France

Find og sammenlign gode tilbud på Europcar udlejningsbiler i Roissy-en-France

Roissy-en-France, Val d'Oise, Frankrig
9. dec. — 16. dec.
Samme aflevering
Roissy-en-France, Val d'Oise, Frankrig
fre. 9.12
Middag
fre. 16.12
Middag
Chaufførens alder:

Roissy-en-France Europcar lokationer

Herunder kan du finde information om alle Europcar biludlejningssteder i Roissy-en-France, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Europcar

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,9

Comfort

6,9

Samlet

5,9

Afhentning/aflevering

5,7

Value

6,3

Information om Europcar udlejningsbiler i Roissy-en-France

Europcar har sørget for forbedrede rengøringsmetoder hos deres biludlejningslokationer i Roissy-en-Francefpr at forhindre spredningen af COVID-19 til kunder og personale. Dette inkluderer desinfiktion af bilens interiør (rat og instrumentbræt), eksteriør (håndtag og nøgler), og andre berøringsflader.Europcar har desuden følgende ekstra sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger:
• Regler om "nul kontakt", som sikrer, at nøgler til køretøjerne forsegles enkeltvis i en konvolut, når de er blevet desinficeret

Ja, Europcar har 3 lokationer i Lufthavn: Paris Charles De Gaulle som er beliggende på Roissy Cdg Terminal 2e/f, 3 Rue Du Berceau og Charles De Gaulle Apt Terminal 2f.

Europcar tilbyder gratis afbestilling af billeje i Roissy-en-France (men der kan dog være gebyr for afbestilling i sidste øjeblik). Du kan ringe til Europcar, hvis du vil høre mere om deres regler. Klik her, og vælg derefter fanen med udlejningssteder for at se en liste over telefonnumre til Europcar.

I Roissy-en-France har Europcar 5 lokationer. *closed* Go To T2e/f For Pick Up er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 56% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i Roissy-en-France fra Europcar, *closed* Go To T2e/f For Pick Up lokationen.


Europcar udlejningsbiler i Île-de-France

Lej en bil fra Europcar i en anden by i Île-de-France

Europcar biler i andre byer i Frankrig