Udlejningsbiler fra Hertz i Canberra

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Canberra

Canberra, ACT, Australien
13. dec. — 20. dec.
Samme aflevering
Canberra, ACT, Australien
tir. 13.12
Middag
tir. 20.12
Middag
Chaufførens alder:

Canberra Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Canberra, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Hertz

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,5

Comfort

8,2

Samlet

7,7

Afhentning/aflevering

7,1

Value

6,8

Information om Hertz udlejningsbiler i Canberra

Alle Hertz biludlejningslokationer i Canberra tager ekstra forholdsregler for at sikre kundesikkerhed under COVID-19. Ekstra sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger inkluderer forbedrede rengøringsmetoder i både udlejningsbiler og udlejningskontorer, samt følgende politikker:
• Mærkningen "Gold Standard Clean" på alle udlejningsbiler, når de er blevet rengjort
• Grundig oplæring af personalet

Ja, der er 1 biludlejningslokation for Hertz i Lufthavn: Canberra (Pialligo Ave).

Hertz tilbyder gratis afbestilling af billeje i Canberra (men der kan dog være gebyr for afbestilling i sidste øjeblik). Du kan ringe til Hertz, hvis du vil høre mere om deres regler. Klik her, og vælg derefter fanen med udlejningssteder for at se en liste over telefonnumre til Hertz.

Overvej Lille mellemklasse udlejningsbiler fra Hertz hvis du har brug for en udlejningsbil i Canberra i januar. Når du lejer Lille mellemklasse biler i januar, kan du forvente gennemsnitspriser på 194 kr. per dag og helt ned til 194 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraHertz—Lille mellemklasse bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

Hertz har 4 biludlejningslokationer i Canberra. Deres 8 Kemble Court lokation er den mest populære ifølge vores brugerdata. I løbet af de sidste 12 måneder har 78% af vores brugere , som har ledt efter udlejningsbiler fra Hertz i Canberra, valgt at leje deres bil fra Hertz lokationen på 8 Kemble Court.