Udlejningsbiler fra Hertz i Dresden

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Dresden

Dresden, Tyskland
9. dec. — 16. dec.
Samme aflevering
Dresden, Tyskland
fre. 9.12
Middag
fre. 16.12
Middag
Chaufførens alder:

Dresden Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Dresden, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Hertz

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,6

Comfort

8,0

Samlet

7,3

Afhentning/aflevering

7,3

Value

6,6

Information om Hertz udlejningsbiler i Dresden

Hertz har sørget for forbedrede rengøringsmetoder hos deres biludlejningslokationer i Dresdenfpr at forhindre spredningen af COVID-19 til kunder og personale. Dette inkluderer desinfiktion af bilens interiør (rat og instrumentbræt), eksteriør (håndtag og nøgler), og andre berøringsflader.Hertz har desuden følgende ekstra sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger:
• Mærkningen "Gold Standard Clean" på alle udlejningsbiler, når de er blevet rengjort
• Grundig oplæring af personalet

I øjeblikket Hertz har 1 lokation i Lufthavn: Dresden Arpt:
Dresden Airport.

Ja, Hertz tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Dresden. Der kan dog være et afbestillingsgebyr forbundet til afbestillinger, der sker i sidste øjeblik. Hvis du er specifikke spørgsmål til afbestillingsreglerne, kan du ringe til Hertz på et af deres udlejningssteder i Dresden. Klik her for at se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder.

I januar, foretrækker vores brugere, som lejer biler fra Hertz i Dresden, Mini udlejningsbiler. Ønsker du at reservere en af deres Mini udlejningsbiler i denne måned, plejer priserne ligge omkring 276 kr./dag i gennemsnit og 276 kr./dag på det laveste. Husk at priserne kan variere baseret på hvor langt ude du booker din udlejningsbil, samt hvilken model du vælger..

Der er 4 Hertz biludlejningslokationer i Dresden. Ifølge vores brugere er den mest populære Hertz lokation i Dresden beliggende på Wilhelmine-reichard-ring 1. 76% af vores brugere som har lejet bil fra Hertz i Dresden lejede fra denne lokation det seneste år.


Hertz udlejningsbiler i Sachsen

Lej en bil fra Hertz i en anden by i Sachsen

Hertz biler i andre byer i Tyskland