Udlejningsbiler fra Hertz i Fuzhou

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Fuzhou

Fuzhou, FJ, Kina
13. dec. — 20. dec.
Samme aflevering
Fuzhou, FJ, Kina
tir. 13.12
Middag
tir. 20.12
Middag
Chaufførens alder:

Fuzhou Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Fuzhou, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Hertz

3 kontorer

Information om Hertz udlejningsbiler i Fuzhou

Hver Hertz udlejningslokation i Fuzhou er underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed. Disse ekstra foranstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader både udenpå udlejningsbilerne og indvendigt og pick-up/drop-off områderne. Hertz har også introduceret ekstra foranstaltninger som:
• Mærkningen "Gold Standard Clean" på alle udlejningsbiler, når de er blevet rengjort
• Grundig oplæring af personalet

Ja, Hertz i Fuzhou tilbyder gratis afbestilling af billeje. Vi anbefaler dog, at du ringer til Hertz, hvis du ønsker at afbestille i sidste øjeblik, da dette nogle gange kan medføre et gebyr. På fanen med udlejningssteder kan du her finde en liste over telefonnumre til Hertz.

Hertz har 4 biludlejningslokationer i Fuzhou. Deres 11 Yingbin Road lokation er den mest populære ifølge vores brugerdata. I løbet af de sidste 12 måneder har 50% af vores brugere , som har ledt efter udlejningsbiler fra Hertz i Fuzhou, valgt at leje deres bil fra Hertz lokationen på 11 Yingbin Road.