Udlejningsbiler fra Hertz i Shenyang

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Shenyang

Shenyang, LN, Kina
1. juli — 8. juli
Samme aflevering
Shenyang, LN, Kina
fre. 1.7
Middag
fre. 8.7
Middag
Chaufførens alder:

Shenyang Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Shenyang, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
3 kontorer

Information om Hertz udlejningsbiler i Shenyang

Udvidede rengøringsmetoder som desinfektion af interiør og eksteriør af alle Hertz udlejningsbiler er blot få af de sikkerhedsforanstaltninger de har indført siden COVID-19. For at sikre, at deres Shenyang kunder og personale føler sig sikre, har Hertz også vedtaget disse ekstra politikker:
• Mærkningen "Gold Standard Clean" på alle udlejningsbiler, når de er blevet rengjort
• Grundig oplæring af personalet

Hertz har 2 lokationer i Lufthavn: Shenyang. Du vil finde Hertz beliggende på Shenyang og Domestic Arrival Gate 8.

Der er gratis afbestilling af lejebil hos Hertz i Shenyang. Hsuk, at der kan blive opkrævet et afbestillingsgebyr, hvis du afbestiller din lejebil i sidste øjeblik. Klik her for at finde en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder, som du kan ringe til, hvis du vil have flere oplysninger om afbestillingsreglerne hos Hertz.

I juli, foretrækker vores brugere, som lejer biler fra Hertz i Shenyang, Lille mellemklasse udlejningsbiler. Ønsker du at reservere en af deres Lille mellemklasse udlejningsbiler i denne måned, plejer priserne ligge omkring 299 kr./dag i gennemsnit og 287 kr./dag på det laveste. Husk at priserne kan variere baseret på hvor langt ude du booker din udlejningsbil, samt hvilken model du vælger..

At leje en Lille mellemklasse er den billigste type af bil tilgængelig fra Hertz i Shenyang. AT leje en Lille mellemklasse fra Hertz koster 299 kr./dag i gennemsnit (4% billigere end udlejningsfirmaet dyreste bil). I de sidste 12 måneder, har 67% af vores brugere valgt at leje en Lille mellemklasse for at spare penge på deres udlejningsbil i Shenyang.

I Shenyang har Hertz 4 lokationer. Domestic Arrival Gate 8 er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 88% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i Shenyang fra Hertz, Domestic Arrival Gate 8 lokationen.