Udlejningsbiler fra Hertz i Shenyang

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Shenyang

Shenyang, LN, Kina
29. sep. — 6. okt.
Samme aflevering
Shenyang, LN, Kina
fre. 29.9
Middag
fre. 6.10
Middag
Chaufførens alder:

Shenyang Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Shenyang, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Hertz

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

2,0

Comfort

6,0

Samlet

4,0

Afhentning/aflevering

2,0

Value

8,0

Information om Hertz udlejningsbiler i Shenyang

Har Hertz en lokation i Shenyang Lufthavn?

Hertz har 2 lokationer i Shenyang Lufthavn. Du vil finde Hertz beliggende på Shenyang og Domestic Arrival Gate 8.

Tilbyder Hertz gratis afbestilling af lejebiler i Shenyang?

Der er gratis afbestilling af lejebil hos Hertz i Shenyang. Hsuk, at der kan blive opkrævet et afbestillingsgebyr, hvis du afbestiller din lejebil i sidste øjeblik. Klik her for at finde en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder, som du kan ringe til, hvis du vil have flere oplysninger om afbestillingsreglerne hos Hertz.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Hertz når man er i Shenyang i oktober?

I oktober, foretrækker vores brugere, som lejer biler fra Hertz i Shenyang, Lille mellemklasse udlejningsbiler. Ønsker du at reservere en af deres Lille mellemklasse udlejningsbiler i denne måned, plejer priserne ligge omkring 296 kr./dag i gennemsnit og 285 kr./dag på det laveste. Husk at priserne kan variere baseret på hvor langt ude du booker din udlejningsbil, samt hvilken model du vælger..

Hvad er den billigste type bil at leje fra Hertz i Shenyang?

At leje en Lille mellemklasse er den billigste type af bil tilgængelig fra Hertz i Shenyang. AT leje en Lille mellemklasse fra Hertz koster 296 kr./dag i gennemsnit (4% billigere end udlejningsfirmaet dyreste bil). I de sidste 12 måneder, har 67% af vores brugere valgt at leje en Lille mellemklasse for at spare penge på deres udlejningsbil i Shenyang.

Hvor mange Hertz biludlejningslokationer er der i Shenyang?

I Shenyang har Hertz 4 lokationer. Domestic Arrival Gate 8 er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 73% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i Shenyang fra Hertz, Domestic Arrival Gate 8 lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Shenyang?

Priser for biler i Shenyang opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Shenyang?

Der er 16 udbydere for biler i Shenyang fra september 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Shenyang?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Shenyang. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Shenyang?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Shenyang. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Shenyang på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.