Udlejningsbiler fra Hertz i Yokohama

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Yokohama

Yokohama, Japan
1. juli — 8. juli
Samme aflevering
Yokohama, Japan
fre. 1.7
Middag
fre. 8.7
Middag
Chaufførens alder:

Yokohama Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Yokohama, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
7 kontorer

Information om Hertz udlejningsbiler i Yokohama

For at sikre, at du er komfortabel med at leje en bil fra Hertz i Yokohama under COVID-19, har firmaet taget ekstra forholdsregler så som udvidede rengøringsmetoder af deres biler og kontorer. Hertz har også introduceret de nedenstående politikker som yderligere forebyggende metoder i denne tid:
• Mærkningen "Gold Standard Clean" på alle udlejningsbiler, når de er blevet rengjort
• Grundig oplæring af personalet

Ja, der er 1 biludlejningslokation for Hertz i Lufthavn: Tokyo Haneda (Haneda Airport).

Ja, du kan gratis afbestille din reservation af en lejebil hos Hertz i Yokohama. Hvis du afbestiller lejebilen lige inden det planlagte afhentningstidspunkt, kan det dog medføre et gebyr. Sørg for at ringe til Hertz for at forhøre dig om de specifikke afbestillingsregler. Du kan se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder ved at klikke her.

Hertz opererer på nuværende tidspunkt fra 7 lokationer i Yokohama. Den mest populære biludlejningslokation Hertz har i Yokohama er placeret på 2-46 Aioicho Nakaku.I løbet af de sidste 12 måneder har 53% af vores brugere, der søgte efter Hertz udlejningsbiler i Yokohama endt med at leje deres bil fra 2-46 Aioicho Nakaku lokationen.


Hertz biler i andre byer i Japan