Lej en bil i Terrebonne, Quebec

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Terrebonne, QC

Terrebonne, QC, Canada
26. sep. — 3. okt.
Samme aflevering
Terrebonne, QC, Canada
søn. 26.9
Middag
søn. 3.10
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Terrebonne

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Terrebonne, QC
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
4 kontorer
2 kontorer
1 kontor
1 kontor

Afstanden fra Terrebonne, QC til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Montreal P Trudeau Intls biludlejningsdisk

Biludlejning i Terrebonne

7 personer har søgt efter billeje i Terrebonne in september.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Terrebonne for at reducere spredningen af COVID-19?

Enterprise er en af virksomhederne der tilbyder udvidet rengøring for at reducere spredningen af COVID-19 i Terrebonne. Køretøjer rengøres altid regelmæssigt, men udlejningsfirmaer går nu udover det sædvanlige for at sikre, at bilerne er desinficerede. Du kan finde alle udlejningsfirmaer i Terrebonne, der tilbyder denne service ved at bruge filtreringsmuligheden på momondo. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Terrebonne, QC?

60 km/t. er fartgrænsen i Terrebonne, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Terrebonne er henholdsvis 110 km/t. og 120 km/t.. Hvis du lejer en bil i Terrebonne så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Terrebonne?

Den mest populære bil at leje in Terrebonne blandt momondo-brugere er Hyundai Elantra, efterfulgt af Ford Escape. Vores brugere har set tilbud på Hyundai Elantra in Terrebonne for 192 kr. om dagen i gennemsnit og for helt ned til 136 kr. om dagen. Det er et gennemsnit på 281 kr. om dagen for at leje en Ford Escape in Terrebonne, selvom du kan finde priser på helt ned til 214 kr. om dagen.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i september?

Vejret i Terrebonne i september vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker dog specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Terrebonne.

Minder vejret i Terrebonne om vejret i resten af Quebec?

Klimaet i Quebec i september er normalt 16 °C med en forventet nedbør på 87 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Terrebonne til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Biludlejning i lufthavne i Terrebonne

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Terrebonne

Kom i gang med at planlægge din rejse til Terrebonne