Udlejningsbiler fra National i Puerto Plata

Find og sammenlign gode tilbud på National udlejningsbiler i Puerto Plata

Puerto Plata, Dominikanske Republik
8. juli — 15. juli
Samme aflevering
Puerto Plata, Dominikanske Republik
fre. 8.7
Middag
fre. 15.7
Middag
Chaufførens alder:

Puerto Plata National lokationer

Herunder kan du finde information om alle National biludlejningssteder i Puerto Plata, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
4 kontorer

Information om National udlejningsbiler i Puerto Plata

For at sikre, at du er komfortabel med at leje en bil fra National i Puerto Plata under COVID-19, har firmaet taget ekstra forholdsregler så som udvidede rengøringsmetoder af deres biler og kontorer. National har også introduceret de nedenstående politikker som yderligere forebyggende metoder i denne tid:
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Forbedret rengøring af shuttlebusser
• Løfte om fuld rengøring
• Grundig oplæring af personalet

Ja. De 1 lokation som National har i Lufthavn: Puerto Plata La Union kan findes på Puerto Plata Intl Airport.

National tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Puerto Plata. Det kan dog være forbundet til et gebyr, hvis du afbestiller i sidste øjeblik. Vi anbefaler, at du ringer til National for at få flere oplysninger. Du kan på fanen med udlejningssteder finde lokale telefonnumre til National i Puerto Plata her.

I august, foretrækker vores brugere, som lejer biler fra National i Puerto Plata, Mini udlejningsbiler. Ønsker du at reservere en af deres Mini udlejningsbiler i denne måned, plejer priserne ligge omkring 110 kr./dag i gennemsnit og 110 kr./dag på det laveste. Husk at priserne kan variere baseret på hvor langt ude du booker din udlejningsbil, samt hvilken model du vælger..

Puerto Plata Intl Airport er den mest populære National biludlejningslokation ud af de 4 lokationer de har i Puerto Plata. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 59% af dem der valgte en udlejningsbil fra National valgt at leje fra Puerto Plata Intl Airport lokationen.