Udlejningsbiler fra Sixt i Bremen

Find og sammenlign gode tilbud på Sixt udlejningsbiler i Bremen

Bremen, Tyskland
29. sep. — 6. okt.
Samme aflevering
Bremen, Tyskland
fre. 29.9
Middag
fre. 6.10
Middag
Chaufførens alder:

Bremen Sixt lokationer

Herunder kan du finde information om alle Sixt biludlejningssteder i Bremen, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Sixt

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,3

Comfort

9,3

Samlet

9,3

Afhentning/aflevering

9,3

Value

9,3

Information om Sixt udlejningsbiler i Bremen

Har Sixt en lokation i Bremen Lufthavn?

Ja, der er 1 biludlejningslokation for Sixt i Bremen Lufthavn (Flughafenallee 27, Terminal 1).

Hvad er den mest populære bil at leje fra Sixt når man er i Bremen i oktober?

I oktober, foretrækker vores brugere, som lejer biler fra Sixt i Bremen, Stationcar udlejningsbiler. Ønsker du at reservere en af deres Stationcar udlejningsbiler i denne måned, plejer priserne ligge omkring 381 kr./dag i gennemsnit og 331 kr./dag på det laveste. Husk at priserne kan variere baseret på hvor langt ude du booker din udlejningsbil, samt hvilken model du vælger..

Hvad er den billigste type bil at leje fra Sixt i Bremen?

At leje en Stationcar er den billigste type af bil tilgængelig fra Sixt i Bremen. AT leje en Stationcar fra Sixt koster 381 kr./dag i gennemsnit (12% billigere end udlejningsfirmaet dyreste bil). I de sidste 12 måneder, har 33% af vores brugere valgt at leje en Stationcar for at spare penge på deres udlejningsbil i Bremen.

Hvor mange Sixt biludlejningslokationer er der i Bremen?

Sixt har 5 biludlejningslokationer i Bremen. Deres Konsul-Smidt-Str.20-Schuppen I lokation er den mest populære ifølge vores brugerdata. I løbet af de sidste 12 måneder har 43% af vores brugere , som har ledt efter udlejningsbiler fra Sixt i Bremen, valgt at leje deres bil fra Sixt lokationen på Konsul-Smidt-Str.20-Schuppen I.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Bremen?

Priser for biler i Bremen opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Bremen?

Fra september 2023 er der 71 udbydere at vælge mellem for biler i Bremen.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Bremen?

Blandt forskellige lande, herunder Bremen, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Bremen?

For at leje en bil i Bremen, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Bremen på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.