Udlejningsbiler fra Sixt i Bremen

Find og sammenlign gode tilbud på Sixt udlejningsbiler i Bremen

Bremen, Tyskland
6. dec. — 13. dec.
Samme aflevering
Bremen, Tyskland
tir. 6.12
Middag
tir. 13.12
Middag
Chaufførens alder:

Bremen Sixt lokationer

Herunder kan du finde information om alle Sixt biludlejningssteder i Bremen, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Sixt

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,6

Comfort

8,6

Samlet

9,3

Afhentning/aflevering

9,3

Value

8,0

Information om Sixt udlejningsbiler i Bremen

Sixt ønsker at deres kunder og personale i Bremen skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har Sixt indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Bremen. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

Ja, der er 1 biludlejningslokation for Sixt i Lufthavn: Bremen (Flughafenallee 27, Terminal 1).

I december, foretrækker vores brugere, som lejer biler fra Sixt i Bremen, Stationcar udlejningsbiler. Ønsker du at reservere en af deres Stationcar udlejningsbiler i denne måned, plejer priserne ligge omkring 390 kr./dag i gennemsnit og 338 kr./dag på det laveste. Husk at priserne kan variere baseret på hvor langt ude du booker din udlejningsbil, samt hvilken model du vælger..

At leje en Stationcar er den billigste type af bil tilgængelig fra Sixt i Bremen. AT leje en Stationcar fra Sixt koster 390 kr./dag i gennemsnit (12% billigere end udlejningsfirmaet dyreste bil). I de sidste 12 måneder, har 50% af vores brugere valgt at leje en Stationcar for at spare penge på deres udlejningsbil i Bremen.

Sixt har 5 biludlejningslokationer i Bremen. Deres Flughafenallee 27, Terminal 1 lokation er den mest populære ifølge vores brugerdata. I løbet af de sidste 12 måneder har 58% af vores brugere , som har ledt efter udlejningsbiler fra Sixt i Bremen, valgt at leje deres bil fra Sixt lokationen på Flughafenallee 27, Terminal 1.


Sixt biler i andre byer i Tyskland

Find Sixt tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i Tyskland, som München, Hamborg, og Berlin