Udlejningsbiler fra Sixt i Chisinau

Find og sammenlign gode tilbud på Sixt udlejningsbiler i Chisinau

Chisinau, Moldova
5. dec. — 12. dec.
Samme aflevering
Chisinau, Moldova
man. 5.12
Middag
man. 12.12
Middag
Chaufførens alder:

Sixt biludlejningstilbud i Chisinau, Chişinău

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

99 kr. - 334 kr.

Alle biltyper

99 kr. - 619 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Sixt i Chisinau, Chişinău er i november når priserne er 99 kr. per dag i gennemsnit. 99 kr. per dag er 59% lavere end den gennemsnitlige årspris på 244 kr. for en Sixt Lille udlejningsbil i Chisinau. Mens november nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Sixt i Chisinau, er oktober den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i oktober på Lille udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.


Chisinau Sixt lokationer

Herunder kan du finde information om alle Sixt biludlejningssteder i Chisinau, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Sixt

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

7,6

Samlet

7,6

Afhentning/aflevering

7,6

Value

8,0

Information om Sixt udlejningsbiler i Chisinau

Sixt ønsker at deres kunder og personale i Chisinau skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har Sixt indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Chisinau. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

Ja, der er 1 biludlejningslokation for Sixt i Lufthavn: Chisinau (Dacia 80/3).

Overvej Mini udlejningsbiler fra Sixt hvis du har brug for en udlejningsbil i Chisinau i december. Når du lejer Mini biler i december, kan du forvente gennemsnitspriser på 235 kr. per dag og helt ned til 235 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraSixt—Mini bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

Constantin Negruzzi Blvd 10 er den mest populære Sixt biludlejningslokation ud af de 5 lokationer de har i Chisinau. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 52% af dem der valgte en udlejningsbil fra Sixt valgt at leje fra Constantin Negruzzi Blvd 10 lokationen.