Udlejningsbiler fra Sixt i Tallinn

Find og sammenlign gode tilbud på Sixt udlejningsbiler i Tallinn

Tallinn, Estland
2. dec. — 9. dec.
Tallinn, Estland
lør. 2.12
Middag
lør. 9.12
Middag
Chaufførens alder:

Sixt biludlejningstilbud i Tallinn, Harjumaa

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

178 kr. - 477 kr.

Alle biltyper

210 kr. - 1.011 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Sixt i Tallinn, Harjumaa er i maj når priserne er 178 kr. per dag i gennemsnit. 178 kr. per dag er 37% lavere end den gennemsnitlige årspris på 282 kr. for en Sixt Lille udlejningsbil i Tallinn. Mens maj nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Sixt i Tallinn, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Lille udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Sixt i Tallinn, Harjumaa er i august når priserne er 175 kr. per dag i gennemsnit. 175 kr. per dag er 55% lavere end den gennemsnitlige årspris på 392 kr. for en Sixt Mellemstor udlejningsbil i Tallinn. Mens august nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Sixt i Tallinn, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Mellemstor udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.


Tallinn Sixt lokationer

Herunder kan du finde information om alle Sixt biludlejningssteder i Tallinn, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Sixt

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

8,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

8,0

Value

8,0

Information om Sixt udlejningsbiler i Tallinn

Har Sixt en lokation i Tallinn Ulemiste Lufthavn?

Ja. De 1 lokation som Sixt har i Tallinn Ulemiste Lufthavn kan findes på Tartu maantee 101.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Sixt når man er i Tallinn i december?

Med en gennemsnitspris på 476 kr./dag, udlejning af Standard biler fra Sixt i Tallinn i december er det mest populære valg blandt vores momondo-brugere. Du kan være heldig at finde tilbud på Sixt udlejningsbiler i Tallinn helt ned til 320 kr./dag, hvilket er den billigste pris fundet for Standard udlejningsbiler sidste december.

Hvad er den billigste type bil at leje fra Sixt i Tallinn?

At leje en Economy er den billigste type af bil tilgængelig fra Sixt i Tallinn. AT leje en Economy fra Sixt koster 167 kr./dag i gennemsnit (1% billigere end udlejningsfirmaet dyreste bil). I de sidste 12 måneder, har 18% af vores brugere valgt at leje en Economy for at spare penge på deres udlejningsbil i Tallinn.

Hvor mange Sixt biludlejningslokationer er der i Tallinn?

Tartu maantee 101 er den mest populære Sixt biludlejningslokation ud af de 5 lokationer de har i Tallinn. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 93% af dem der valgte en udlejningsbil fra Sixt valgt at leje fra Tartu maantee 101 lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Tallinn?

Priser for biler i Tallinn opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Tallinn?

Fra november 2023 er der 78 udbydere at vælge mellem for biler i Tallinn.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Tallinn?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Tallinn. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Tallinn?

For at leje en bil i Tallinn, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Tallinn på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.