Udlejningsbiler fra Sixt i Tallinn

Find og sammenlign gode tilbud på Sixt udlejningsbiler i Tallinn

Tallinn, Estland
5. dec. — 12. dec.
Samme aflevering
Tallinn, Estland
man. 5.12
Middag
man. 12.12
Middag
Chaufførens alder:

Tallinn Sixt lokationer

Herunder kan du finde information om alle Sixt biludlejningssteder i Tallinn, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Sixt

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

8,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

8,0

Value

8,0

Information om Sixt udlejningsbiler i Tallinn

Sixt ønsker at deres kunder og personale i Tallinn skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har Sixt indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Tallinn. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

Ja. De 1 lokation som Sixt har i Lufthavn: Tallinn Ulemiste kan findes på Tartu maantee 101.

Med en gennemsnitspris på 498 kr./dag, udlejning af Standard biler fra Sixt i Tallinn i december er det mest populære valg blandt vores momondo-brugere. Du kan være heldig at finde tilbud på Sixt udlejningsbiler i Tallinn helt ned til 335 kr./dag, hvilket er den billigste pris fundet for Standard udlejningsbiler sidste december.

Tartu maantee 101 er den mest populære Sixt biludlejningslokation ud af de 4 lokationer de har i Tallinn. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 100% af dem der valgte en udlejningsbil fra Sixt valgt at leje fra Tartu maantee 101 lokationen.


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Tallinn

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Sixt? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Tallinn biludlejningsfirmaer