Udlejningsbiler fra Sunnycars i Liège

Find og sammenlign gode tilbud på Sunnycars udlejningsbiler i Liège

Liège, Belgien
14. dec. — 21. dec.
Liège, Belgien
tor. 14.12
Middag
tor. 21.12
Middag
Chaufførens alder:

Liège Sunnycars lokationer

Herunder kan du finde information om alle Sunnycars biludlejningssteder i Liège, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Sunnycars

2 kontorer

Information om Sunnycars udlejningsbiler i Liège

Har Sunnycars en lokation i Liège Bierset Lufthavn?

Nej, Sunnycars har på nuværende tildpunkt ikke en lokation i Liège Bierset Lufthavn. Dog vil der nok være andre biludlejningsfirmaer at vælge mellem i lufthavnen.

Hvor mange Sunnycars biludlejningslokationer er der i Liège?

Der er 3 Sunnycars biludlejningslokationer i Liège. Ifølge vores brugere er den mest populære Sunnycars lokation i Liège beliggende på Verte Voie 2. 87% af vores brugere som har lejet bil fra Sunnycars i Liège lejede fra denne lokation det seneste år.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Liège?

Priser for biler i Liège blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Liège?

Der er 22 udbydere for biler i Liège fra december 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Liège?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Liège. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Liège?

For at leje en bil i Liège, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Liège på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.