Udlejningsbiler fra Times i Kumamoto

Find og sammenlign gode tilbud på Times udlejningsbiler i Kumamoto

Kumamoto, Japan
15. dec — 22. dec
Kumamoto, Japan
fre 15.12
Middag
fre 22.12
Middag
Chaufførens alder:

Kumamoto Times lokationer

Herunder kan du finde information om alle Times biludlejningssteder i Kumamoto, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Times

6 kontorer

Information om Times udlejningsbiler i Kumamoto

Har Times en lokation i Kumamoto Lufthavn?

Times har 1 lokation i Kumamoto Lufthavn. Du vil finde Times beliggende på 901-25, Takayu, Mashiki-machi Sugido, Kamimashiki-gun.

Hvor mange Times biludlejningslokationer er der i Kumamoto?

Times opererer på nuværende tidspunkt fra 6 lokationer i Kumamoto. Den mest populære biludlejningslokation Times har i Kumamoto er placeret på 2-3-21, Kasuga, Nishi-ku.I løbet af de sidste 12 måneder har 43% af vores brugere, der søgte efter Times udlejningsbiler i Kumamoto endt med at leje deres bil fra 2-3-21, Kasuga, Nishi-ku lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Kumamoto?

Priser for biler i Kumamoto blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Kumamoto?

Der er 49 udbydere for biler i Kumamoto fra december 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Kumamoto?

Blandt forskellige lande, herunder Kumamoto, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Kumamoto?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Kumamoto. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Kumamoto på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.