Udlejningsbiler fra diRENT i Kavála

Find og sammenlign gode tilbud på diRENT udlejningsbiler i Kavála

Kavála, MT, Grækenland
6. dec. — 13. dec.
Samme aflevering
Kavála, MT, Grækenland
tir. 6.12
Middag
tir. 13.12
Middag
Chaufførens alder:

Kavála diRENT lokationer

Herunder kan du finde information om alle diRENT biludlejningssteder i Kavála, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

diRENT

4 kontorer

Information om diRENT udlejningsbiler i Kavála

diRENT ønsker at deres kunder og personale i Kavála skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har diRENT indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Kavála. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

I øjeblikket diRENT har 1 lokation i Lufthavn: Kavála Megas Alexandros:
Airport.

Med en gennemsnitspris på 393 kr./dag, udlejning af Economy biler fra diRENT i Kavála i december er det mest populære valg blandt vores momondo-brugere. Du kan være heldig at finde tilbud på diRENT udlejningsbiler i Kavála helt ned til 393 kr./dag, hvilket er den billigste pris fundet for Economy udlejningsbiler sidste december.

Airport er den mest populære diRENT biludlejningslokation ud af de 4 lokationer de har i Kavála. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 88% af dem der valgte en udlejningsbil fra diRENT valgt at leje fra Airport lokationen.


diRENT biler i andre byer i Grækenland