Rejseguide til Denpasar

Oplev det bedste af Denpasar, hvad du kan lave, hvornår du skal tage dertil og meget mere.

Udforsk Denpasar

Denpasar er en livlig storby, hvor du kan gå på opdagelse i Balis rige kultur, spændende historie samt den smukke natur, som øen er kendt for. Udover at besøge byens mange imponerende monumenter og smukke templer, kan du også deltage i et hav af farverige festivaler, som afholdes hele året rundt.

Valutaindonesisk rupiah
Befolkning405.923
SprogEngelsk

Oplevelser i Denpasar

Uforglemmelige seværdigheder og oplevelser under et besøg til Denpasar
Bali Museum
Bali Museum

Ethvert besøg til Denpasar bør inkludere en dag på det store Bali Museum. Her kan du opleve imponerende udstillinger af både historiske og kunstneriske samlinger, som er af stor betydning for øens kultur og historie.

Sanur
Sanur

Sanur Beach er en af Balis bedste strande, og det siger ikke så lidt. Den smukke sandstrand er ideel til alt lige fra hyggelige feriedage med familien til romantiske solnedgange.

Gratis oplevelser i Denpasar

  • Ud af de mange gratis oplevelser i Denpasar må den mest nuttede afgjort være et besøg i byens skilpaddereservat. Centeret byder på underholdning for hele familien samt muligheden for at holde en lille padde.
  • Denpasar er en travl storby med et hav af udendørs markeder med gratis adgang. Et af de mest livlige er Sindhi, som giver et fantastisk glimt ind i de lokales hverdag og den ægte balinesiske kultur.
  • Overalt på Bali har du hurtig adgang til øens sandstrande, og Denpasar er ingen undtagelse. Pantai Biaung er blandt en af de smukkeste strande og ikke langt fra byens travle centrum.
  • Renon-pladsen er en af topattraktionerne i Denpasar, og du må ikke gå glip af det imponerende område. Det er oplagt at nyde et roligt øjeblik på den store plads, før du tager videre på din tur.

Hvornår er det bedst at tage til Denpasar?

Sammenlign gennemsnitspriser på fly og hotel samt temperatur og nedbør for at finde det bedste tidspunkt at tage afsted på

Rejsepriser

8.055 kr. - 14.336 kr.

Temperatur

26 - 28 °C

Nedbør

20 - 340 mm

Hvis du går efter varmt vejr, skal du tage til Denpasar i januar, hvor gennemsnitstemperaturen er 28 °C og maksimum kan komme op på 30 °C. Den koldeste måned er juli, hvor det kan blive helt ned til 24 °C. Hvis du vil væk fra regnen, skal du undgå Denpasar i januar, hvor nedbøren er på omkring 340 mm. Til sammenligning er det tørreste tidspunkt august, hvor der i gennemsnit kun falder 20 mm regn.


Overnatning i Denpasar

Find de bedste hoteller, ferieboliger og hostels til dit ophold

Bæredygtige rejser i Denpasar

  • Bæredygtig turisme i Denpasar kan du blandt andet opleve i form af gåture med lokale guides. De formår i løbet af turen at kaste lys over byens populære og oversete attraktioner på en ansvarlig måde.
  • Der er utallige hoteller i Denpasar, men de har ikke alle prioriteret bæredygtighed i samme grad som Fontana Hotel. Stedet gør det muligt at nyde ferien uden at gå på kompromis med din grønne livsstil.
  • Vegansk mad med udsigt til stranden og en helt igennem hyggelig stemning. Det er ord, som på glimrende vis beskriver Genius Café, der serverer et hav af lækre og autentiske lokale retter.
  • Foretrækker du at tilberede din helt egen middag, bør du besøge butikken Satvika Bhoga. Her kan du vælge imellem en hel masse førsteklasses råvarer, der kommer direkte fra de lokale producenter.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilket nabolag er det bedste til et ophold i Denpasar?

Folk kan godt lide at bo i East Denpasar, North Denpasar eller South Denpasar, når de er i Denpasar.

Hvilken lufthavn er det bedst at lande i, når man flyver til Denpasar?

De anbefalede lufthavne ved rejser til Denpasar er Denpasar Ngurah Rai Lufthavn, Praya Lombok Intl Lufthavn og Banyuwangi Blimbingsari Lufthavn.

Hvilke måneder er de varmeste og koldeste i Denpasar?

Du vil sandsynligvis opleve varmest vejr i Denpasar i januar, hvor det bliver op til 28 °C med maksimumtemperaturer på op til 30 °C. Du kan forvente, at juli er den koldeste måned med temperaturer på omkring 26 °C, som kan falde helt ned til 24 °C.

Hvilken måned er den mest regnfulde i Denpasar?

Januar plejer at være den mest regnfulde måned på året i Denpasar, hvor nedbøren er på omkring 340 mm.

Hvor langt skal et ophold i Denpasar være?

Besøgende opholder sig normalt 10 dage i Denpasar i gennemsnit. Det giver tid nok til at se de største seværdigheder.

Kan jeg leje bil i Denpasar?

Ja, du kan leje en bil i Denpasar for omkring 312 kr. pr. dag på denne tid af året i henhold til vores brugersøgninger på momondo.

Hvor kan jeg tage på en dagsudflugt omkring Denpasar?

North Kuta og Kuta er steder, du kan besøge på en rejse til Denpasar.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Denpasar

Få den seneste informatiom om fly til Denpasar
Få den seneste informatiom om fly til Denpasar

Find det bedste rejsetidspunkt, de billigste priser og de mest populære flyselskaber

Find fly til Denpasar
Kom i gang med at planlægge din rejse i dag
Kom i gang med at planlægge din rejse i dag

Få overblik over de bedste hoteller i de mest populære områder i Denpasar

Find hoteller i Denpasar
Ophold i en feriebolig
Ophold i en feriebolig

Nyd godt af faciliteterne hjemmefra, selvom du er ude. Læs mere om ferieboliger her.

Find ferieboliger i Denpasar