Rejseguide til Denpasar

Oplev det bedste af Denpasar, hvad du kan lave, hvornår du skal tage dertil og meget mere.

Udforsk Denpasar

Denpasar er en livlig storby, hvor du kan gå på opdagelse i Balis rige kultur, spændende historie samt den smukke natur, som øen er kendt for. Udover at besøge byens mange imponerende monumenter og smukke templer, kan du også deltage i et hav af farverige festivaler, som afholdes hele året rundt.

Valutaindonesisk rupiah
Befolkning405.923
SprogEngelsk

Oplevelser i Denpasar

Uforglemmelige seværdigheder og oplevelser under et besøg til Denpasar

Gratis oplevelser i Denpasar

  • Ud af de mange gratis oplevelser i Denpasar må den mest nuttede afgjort være et besøg i byens skilpaddereservat. Centeret byder på underholdning for hele familien samt muligheden for at holde en lille padde.
  • Denpasar er en travl storby med et hav af udendørs markeder med gratis adgang. Et af de mest livlige er Sindhi, som giver et fantastisk glimt ind i de lokales hverdag og den ægte balinesiske kultur.
  • Overalt på Bali har du hurtig adgang til øens sandstrande, og Denpasar er ingen undtagelse. Pantai Biaung er blandt en af de smukkeste strande og ikke langt fra byens travle centrum.
  • Renon-pladsen er en af topattraktionerne i Denpasar, og du må ikke gå glip af det imponerende område. Det er oplagt at nyde et roligt øjeblik på den store plads, før du tager videre på din tur.

Hvornår er det bedst at tage til Denpasar?

Sammenlign gennemsnitspriser på fly og hotel samt temperatur og nedbør for at finde det bedste tidspunkt at tage afsted på

Rejsepriser

8.191 kr. - 21.454 kr.

Temperatur

26 - 28 °C

Nedbør

20 - 340 mm

Hvis du går efter varmt vejr, skal du tage til Denpasar i januar, hvor gennemsnitstemperaturen er 28 °C og maksimum kan komme op på 30 °C. Den koldeste måned er juli, hvor det kan blive helt ned til 24 °C. Hvis du vil væk fra regnen, skal du undgå Denpasar i januar, hvor nedbøren er på omkring 340 mm. Til sammenligning er det tørreste tidspunkt august, hvor der i gennemsnit kun falder 20 mm regn.


Overnatning i Denpasar

Find de bedste hoteller, ferieboliger og hostels til dit ophold

Bæredygtige rejser i Denpasar

  • Bæredygtig turisme i Denpasar kan du blandt andet opleve i form af gåture med lokale guides. De formår i løbet af turen at kaste lys over byens populære og oversete attraktioner på en ansvarlig måde.
  • Der er utallige hoteller i Denpasar, men de har ikke alle prioriteret bæredygtighed i samme grad som Fontana Hotel. Stedet gør det muligt at nyde ferien uden at gå på kompromis med din grønne livsstil.
  • Vegansk mad med udsigt til stranden og en helt igennem hyggelig stemning. Det er ord, som på glimrende vis beskriver Genius Café, der serverer et hav af lækre og autentiske lokale retter.
  • Foretrækker du at tilberede din helt egen middag, bør du besøge butikken Satvika Bhoga. Her kan du vælge imellem en hel masse førsteklasses råvarer, der kommer direkte fra de lokale producenter.

Ofte stillede spørgsmål

Folk kan godt lide at bo i East Denpasar, North Denpasar eller South Denpasar, når de er i Denpasar.

De anbefalede lufthavne ved rejser til Denpasar er Lufthavn: Denpasar Ngurah Rai, Lufthavn: Praya Lombok Intl og Lufthavn: Banyuwangi Blimbingsari.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Denpasar