Find billige flybilletter til Kazan

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
man. 25.10
man. 1.11

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan påvirke rejser fra Danmark til Kazan.
Se nuværende rejserestriktioner for Rusland

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Kazan

Find de billigste fly til disse Kazan-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Kazan

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Kazan

København (CPH) til Kazan (KZN)

Fly til Kazan ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Kazan, hvor den gennemsnitlige pris er 2.188 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL KAZAN FRA KØBENHAVNjuni14% billigereAt flyve fra København til Kazan ​​koster i gennemsnit blot 1.879 kr. i juni
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL KAZAN FRA KØBENHAVNfebruar24% dyrereDet koster cirka 2.716 kr. at flyve til Kazan ​​fra København i februar
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL KAZAN FRA KØBENHAVNoktober511% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Kazan fra København i oktober end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Kazan?

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Kazan?

  1.621 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Kazan. Dette fly er fra København og er 13% billigere end de fleste andre flyrejser til Kazan. Hvis du vil finde den billigste pris til Kazan fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Kazan?

  Den billigste måned at flyve til Kazan fra Danmark er i juni. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 1.879 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. august måned er endnu en god mulighed for at rejse til Kazan med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 1.962 kr..

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Kazan på?

  Den billigste dag at rejse fra Danmark til Kazan er på en torsdag. Rejsende, som vælger at rejse til Kazan på en torsdag kan finde billetter helt ned til 2.034 kr.. Fly fra Danmark til Kazan på en mandag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 2.334 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Kazan?

  Rejsende, som flyver til Kazan, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Tjeboksary (115 km fra Kazan centrum), Lufthavn: Joshkar-Ola (126 km fra Kazan centrum) eller Lufthavn: Ulyanovsk (154 km fra Kazan centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

 • Findes der en billigere måde at flyve til Kazan på?

  Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Kazan Lufthavn: Joshkar-Ola, hvor gennemsnitsprisen er 1.379 kr. pr. person. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Kan jeg flyve til Kazan fra Danmark lige nu?

Oplysningerne er baseret på rejserestriktioner fra Danmark til Kazan

De fleste rejsende fra Danmark vil ikke blive tilladt indrejse i Kazan.

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) test udført 72 timer inden afrejse til Kazan.

Karantænekrav
Rejsende fra Danmark er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Kazan.

Kan jeg flyve tilbage til Danmark fra Kazan?

Hjemrejse til Danmark fra Kazan

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Kazan skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført 48 timer inden afrejse til Danmark.

Karantænekrav
Rejsende fra Kazan er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Danmark.

Hvis du planlægger rejser til Kazan nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Hvilke flyselskaber flyver til Kazan?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Kazan
 • Hvilke flyselskaber flyver til Kazan?

  Der kan være andre flyselskaber der flyver til Kazan fra Danmark, men det mest populære blandt vores brugere er Aeroflot, Turkish Airlines, airBaltic og Czech Airlines. Disse flyselskaber bør have regelmæssige fly til Kazan, hvis du flyver fra en af vores mest populære lufthavne i Danmark.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Kazan