Lej en bil i Kazan, Rusland

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Kazan, Rusland

Kazan, TA, Rusland
26. okt. — 2. nov.
Samme aflevering
Kazan, TA, Rusland
tir. 26.10
Middag
tir. 2.11
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Kazan

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Kazan, Rusland
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

8,0
3 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
1 kontor
1 kontor
1 kontor

Afstanden fra Kazan, Rusland til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Kazans biludlejningsdisk

Biludlejning i Kazan

Vi har foretaget 49 søgninger på biludlejning i Kazan denne måned.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Kazan for at reducere spredningen af COVID-19?

Udvidet rengøring er et af de nye tiltag, du kan vælge, når du lejer din bil i Kazan. Brug vores søgefiltre for at se alle de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring til din rejse. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Kazan, Rusland?

Kazans hastighedsbegrænsning er 60 km/t., når du kører i byen. Denne hastighedsbegrænsning kan også være gældende i de omkringliggende byer og kvarterer. I forstaderne i Kazan er hastighedsbegrænsningen 90 km/t. og hastighedsbegrænsningen på motorvejen er 130 km/t.. Vær dog opmærksom på skiltene, da begrænsningerne kan variere.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Kazan?

En Hyundai Accent er den mest populære bil at leje in Kazan ifølge vores data. Vores brugere har fundet lejepriser på Hyundai Accent på helt ned til 142 kr./dag in Kazan, selvom du i gennemsnit bør forvente, at priserne ligger omkring 198 kr./dag. En anden populær bil at leje in Kazan er en Volkswagen Polo, der i gennemsnit koster 260 kr./dag, og hvor du kan finde tilbud på helt ned til 190 kr./dag.

Hvordan er vejret i Kazan, Rusland i oktober?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Kazan i oktober måned, bør forvente temperaturer på omkring 4 °C og ca. 40 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i oktober?

Vejret i Kazan i oktober vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Kazan. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Kazan plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Hyundai Accent, Class Compact SUV og Volkswagen Polo.

Minder vejret i Kazan om vejret i resten af Tatarstan?

Dem, der gerne vil leje bil i Kazan til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Tatarstan i oktober måned normalt er ca. 4 °C med 40 mm mulig regn.


Leje af bil i andre byer i Rusland

Se vores biludlejningstilbud i byer som Moskva, Sankt Petersborg og Sochi i Rusland

Kom i gang med at planlægge din rejse til Kazan