Book fly med AirSWIFT

1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
søn. 1.10
søn. 8.10

Hurtige facts om AirSWIFT

Find oplysninger om flyvningens varighed, flypriser op populære ruter for AirSWIFT

Billigste rute

395 kr.

Mest populære rute

ENI til MNL

Korteste flyvning

0t. 40min.

Længste flyvning

1t. 40min.
Den billigste rute, som AirSWIFT flyver fra Manila Ninoy Aquino Intl til Busuanga kan fås for 395 kr.
Flyvningen fra El Nido til Manila Ninoy Aquino Intl er i øjeblikket den mest populære rute med AirSWIFT
Den hurtigste flyrute med AirSWIFT varer 0t. 40min. fra El Nido (ENI) til Busuanga (USU)
Den længste flyrute med AirSWIFT tager 1t. 40min. fra Cebu City (CEB) til El Nido (ENI)

Anmeldelser af AirSWIFT

8,0
Meget godBaseret på 6 verificerede gæsteanmeldelser
4,0Underholdning
8,3Besætning
7,0Boarding
2,8Mad
7,6Comfort


Oplysninger om flyvning med AirSWIFT

Hvilket loyalitetsprogram har Airswift luftfartselskab?

Det fillipinske Airswift luftfartsselskab har ikke et loyalitetsprogram til deres passagerer. Det betyder at det ikke er muligt at opnå specielle fordele ved at benytte dig af Airswift flyrejser. Som regel vil der være penge at spare ved at være medlem af et loyalitetsprogram. Både når du booker Airswift billetter eller laver Airswift reservationer. Der er også gode penge at spare på hoteller og billeje, når man er del af et lufthavnsselskabs loyalitetsprogram. Der findes flere former for medlemskaber som du kan undersøge nærmere, hvis du booker billetter hos et flyselskab som har et loyalitetsprogram.

Hvor meget bagage må jeg have med, når jeg flyver med Airswift luftfartselskab?

Når du har bestilt flyrejse hos Airswift, må du have 30 kg med i indchecket bagage og 7 kg i håndbagage. Håndbagagen skal kunne ligge nedenunder dit sæde. Af arbejdshensyn må din kuffert ikke veje mere end 30 kg. Gør den det, skal du pakke den om. Ellers kan du købe ekstra kg på Airswift hjemmesiden, indtil fire timer før afgang. Senere end det, skal det købes ved skranken. Du skal være opmærksom på, at der er mange ting du ikke må have i din håndbagage. Har du sæbe eller shampoo i din håndbagage, må de ikke være på mere end 100 ml. Har du speciel bagage med, som et surfboard, kontakt Airswift for at høre om reglerne. Husk at komme i god tid når du skal rejse.

Kan jeg have et kæledyr med når jeg flyver med Airswift luftfartselskab?

Airswift har ikke oplyst om det er muligt at have et kæledyr med. Det er som regel muligt at have et kæledyr, typisk en hund eller kat, med på flyrejser, men det er vigtigt at du undersøger de specifikke regler. Der vil på lufthavnens hjemmeside være en telefonnummer du kan kontakte. Både hos luftfartselskabet med også landet du rejser til. I mange tilfælde er det muligt at have en hund eller kat med op i kabinen på max. 8 kg. Tillader flyselskabet tungere dyr, skal de som regel være sammen med bagagen.

Flyver AirSWIFT fra København Kastrup?

Du bliver nødt til at flyve fra Angeles City Clark Intl hvis du ønsker at flyve med AirSWIFT, da dette flyselskab ikke har afgange fra København Kastrup i øjeblikket. Alternativt kunne du booke et fly fra København Kastrup med et andet flyselskab som fx. Cebu Pacific.

Hvad er de mest populære lufthavne som AirSWIFT benytter?

El Nido, Manila Ninoy Aquino Intl, og Busuanga er de mest populære lufthavne AirSWIFT bruger til rutineflyvninger året rundt.

Hvordan tjekker jeg flystatus for AirSWIFT?

Vores flytracker er den hurtigste og letteste vej til at tjekke flystatus i realtid på et hvilket som helst AirSWIFT-fly. Klik blot på knappen Spor fly efter du har udfyldt formularen. Du kan også besøge AirSWIFTs hjemmeside på air-swift.com eller ringe til dem på +632 318 5942 for opdateringer og flystatus.

Hvilken indenrigsflyvning er den billigste med AirSWIFT?

I øjeblikket er flyvningen fra Manila Ninoy Aquino Intl til Busuanga med 0 stop for 775 kr. den billigste returrejse på en indenrigsrute, som AirSWIFT tilbyder. Flyvningen fra Manila Ninoy Aquino Intl til Busuanga med 0 stop for 395 kr. er den billigste enkeltbillet på en indenrigsflyvning med AirSWIFT.


De mest populære lufthavne for AirSWIFT

Find fly med AirSWIFT til flyselskabets mest besøgte lufthavne over hele landet

Populære destinationer med AirSWIFT

Find AirSWIFT-fly i disse populære byer

Spor fly fra AirSWIFT

Søg efter rute eller flynummer for at se flystatus for AirSWIFT
ons. 9/27

Spar penge, når du booker flyrejse med momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.