Book fly med Kartika Airlines

1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
søn. 1.10
søn. 8.10

Oplysninger om flyvning med Kartika Airlines

Hvilket loyalitetsprogram tilbyder Kartika Airlines?

Desværre tilbyder Kartika Airlines ikke noget loyalitetsprogram på nuværende tidspunkt, men det er dog ikke ensbetydende med, at der ikke er visse fordele ved at vælge flyselskabet. Alle passagerer kan nemlig forvente den samme gode forplejning og service, hvad end de skal ud på en længere eller kortere rute med et Kartika Airlines fly. Det samme er også gældende uanset, hvilken type af flybillet, som du vælger, når du bestiller din rejse med selskabet. Book Kartika Airlines og find mere information om flyselskabets forskellige flybilletter samt de specifikke fordele og service, som du kan forvente på business class og economy class.

Hvor meget håndbagage tillader Kartika Airlines?

Det er kun tilladt at tage et enkelt stykke håndbagage med dig ombord på et Kartika Airlines fly. Denne kuffert eller taske skal normalt kunne opbevares under sædet foran dig, og af denne grund må den typisk ikke være større end 55 x 40 x 20 cm. Det er naturligvis altid muligt at tjekke de præcise mål og vægtkrav for din håndbagage under dine egne Kartika Airlines reservationer. Overholder du ikke de specifikke krav, kan du risikere at skulle betale ekstra gebyrer. Med det sagt, så er det som regel tilladt at medbringe en bærbar computer, en mindre håndtaske eller lignende uden, at det kommer til at koste dig ekstra.

Kan jeg flyve med et kæledyr med Kartika Airlines?

Det er muligt at medbringe et kæledyr på en rejse ombord et Kartika Airlines fly, hvad end du skal rejse på en international eller lokal rute. Det er dog altid nødvendigt, at du kontakter flyselskabet i god tid inden afrejse, da det samlede antal af dyr på enhver rejse begrænses af hensyn til de andre passagerer. Ethvert kæledyr, uanset om det er en kat, hund eller andet, skal transporteres i et bur, der er skabt specifikt til flyrejser. Det betyder, at buret skal være både komfortabelt og vandtæt for at sikre, at dit dyr ikke lider noget ubehag undervejs på turen.

Hvordan tjekker jeg flystatus for Kartika Airlines?

Vores flytracker er den hurtigste og letteste vej til at tjekke flystatus i realtid på et hvilket som helst Kartika Airlines-fly. Klik blot på knappen Spor fly efter du har udfyldt formularen. Du kan også besøge Kartika Airliness hjemmeside på kartika-airlines.com eller ringe til dem på +62 21 8370 0002 for opdateringer og flystatus.


Spor fly fra Kartika Airlines

Søg efter rute eller flynummer for at se flystatus for Kartika Airlines
ons. 9/27

Spar penge, når du booker flyrejse med momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.