Hoteller i Viborg, Rusland

Find tilbud på 19 hoteller i Viborg, Rusland

Viborg, Leningrad oblast, Rusland
8. juni — 9. juni2
fre. 9.6
tir. 13.6

Sammenlign 3M+ tilbud på hoteller og indkvartering.

Vi viser på nuværende tidspunkt ikke søgeresultater for denne lokation.

Nyttig indsigt i hoteller i Viborg

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Viborg

Hoteller i nærheden af lufthavnen

7797
Der er 7.797 hoteller i Viborg tæt på Sankt Petersborg Pulkovo Intle. Park Inn Pulkovo Airport St. Petersburg er det nærmeste og ligger 0,7 km fra denne lufthavn.

Rejsetips til Viborg

Det område af byen, hvor du finder de bedste forbindelser med den kollektive trafik, er området omkring banegården. Her finder du både regionaltog samt InterCitytog til byer som Moskva og Skt. Petersborg samt flere byer i området. Her er du også i nærheden af holdepladser for både by-, lokal- og regionalbusser, som kan forbinde dig med de fleste af byens områder, såvel som nabobyer, ligesom du også kan komme med offentlig transport til grænsen til Finland. Der kører busser foran stationen, og ellers kan du gå lidt til højre mod den næste tankstation, når du kommer ud fra stationen, så kommer du til busterminalen. Lejligheden ved jernbanen, Аппартаменты на Железнодорожной, er en lille, men lækker og veludstyret ferielejlighed her. Men ellers findes der flere billige hoteller i Vyborg i nærheden. Byens attraktioner ligger dog alle inden for gåafstand.


Overnatning i Viborg

Er du på gennemrejse, er det nemmeste og mest praktiske nok at indlogere sig i kvarteret omkring banegården. Hotellet Druzhba ligger i gåafstand, ikke bare fra banegården, men også fra den gamle bydel og det runde tårn. Kommer du for at opleve den gamle by og slottet, så er Atlantik Hotel rigtigt godt beliggende midt i den gamle by og en lille gåtur fra vandet og slottet. Er det en rolig, måske romantisk getaway, du vil på, så vælg et sted som Victoria Hotel Vyborg beliggende lige ved vandet og tæt på den charmerende gamle by. Alle de nævnte hoteller i Vyborg kan bookes gennem momondo.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Viborg

Den absolut største attraktion i byen er den gamle, middelalder-ridderborg, som Sverige og Novgorod i årtier kæmpede om herredømmet over. Ellers har området gennem tiden været svensk, finsk, russisk og sådan set også dansk under Kalmarunionen. En kunstinstallation, som forestiller vikingebåde, skal også minde om byens nordiske historie og er et besøg værd. Af andre attraktioner bør også nævnes den gamle by, promenaden langs vandet og Alvar Aalto-biblioteket i byens centrum, som man heller ikke må misse. Monrepos-parken er et andet spændende sted at besøge. Feriestudiolejligheden Квартира- студия в историческом центре Выборга er perfekt beliggende i Vyborgs historiske centrum.

Du finder et stort udvalg af barer og restauranter i den gamle bydel og omkring det runde tårn. Et af de mest populære spisesteder er dog Creep Pub i nærheden af Alvar Aalto-biblioteket nær centrum. Fokus her er dog europæisk mad og god fadøl og ikke så meget lokale eller russiske specialiteter. Men ellers kan Café Krepostnaya 5 i centrum af den gamle bydel være et fantastisk bud. Her kan du få en utroligt veltillavet borsjtj. Baren PIVNOI eller ПИВНОЙ nær det runde tårn er nok byens bedste sted for en god øl eller drink. Her er typisk åbent frem til cirka midnat.


Information about staying in Viborg

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Viborg

Der forventes generelt kun lidt regn (55 mm) og en gennemsnitstemperatur på 15 °C, så rejsende, der bor på et hotel i Viborg kan overveje at bruge noget tid under deres besøg på at tage til populære seværdigheder i området.


Hvorfor vælge momondo?

Ved at søge på hundredvis af rejsesites finder momondo hoteller og overnatningsmuligheder i Viborg, som du kan filtrere efter behov. Det er gratis at bruge momondo, og der er ingen skjulte bookinggebyrer eller -omkostninger.

momondo indeholder adskillige filtre, der kan hjælpe dig med at finde et god sted at overnatte i Viborg. Du kan filtrere efter stjernebedømmelse, gratis ting som f.eks. morgenmad eller internet, eller du kan se på gæstevurderinger, placering og pris.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Omfattende rejsesøgning
momondo sammenligner over 3 mio. hoteller og andre former for overnatning for at sikre, at du kan finde det bedste overnatningssted.
Intuitive søgefiltre
Filtrer efter pris, faciliteter, gratis afbestilling, øget rengøring, gratis morgenmad med mere.
Smarte prisagenter
Hvis du har fundet et sted, kan momondo holde øje med prisen og underrette dig, når den ændrer sig.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Viborg