Udlejningsbiler fra Autounion Car Rental i Patras

Find og sammenlign gode tilbud på Autounion Car Rental udlejningsbiler i Patras

Patras, GW, Grækenland
15. dec. — 22. dec.
Patras, GW, Grækenland
fre. 15.12
Middag
fre. 22.12
Middag
Chaufførens alder:

Patras Autounion Car Rental lokationer

Herunder kan du finde information om alle Autounion Car Rental biludlejningssteder i Patras, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Autounion Car Rental

4 kontorer

Information om Autounion Car Rental udlejningsbiler i Patras

Hvor mange Autounion Car Rental biludlejningslokationer er der i Patras?

I Patras har Autounion Car Rental 4 lokationer. Patras - Araxos Airport er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 59% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i Patras fra Autounion Car Rental, Patras - Araxos Airport lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Patras?

Priser for biler i Patras blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Patras?

Der er 72 udbydere for biler i Patras fra december 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Patras?

Blandt forskellige lande, herunder Patras, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Patras?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Patras. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Patras på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.