Udlejningsbiler fra Avis i Flic en Flac

Find og sammenlign gode tilbud på Avis udlejningsbiler i Flic en Flac

Flic en Flac, Mauritius
5. dec. — 12. dec.
Samme aflevering
Flic en Flac, Mauritius
man. 5.12
Middag
man. 12.12
Middag
Chaufførens alder:

Flic en Flac Avis lokationer

Herunder kan du finde information om alle Avis biludlejningssteder i Flic en Flac, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Avis

5 kontorer

Information om Avis udlejningsbiler i Flic en Flac

For at sikre, at du er komfortabel med at leje en bil fra Avis i Flic en Flac under COVID-19, har firmaet taget ekstra forholdsregler så som udvidede rengøringsmetoder af deres biler og kontorer. Avis har også introduceret de nedenstående politikker som yderligere forebyggende metoder i denne tid:
• Udlevering af engangshandsker og håndsprit
• Papirløse udlejningskontrakter (tilgængelig de fleste stedet)
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Grundig oplæring af personalet

Der er gratis afbestilling af lejebil hos Avis i Flic en Flac. Hsuk, at der kan blive opkrævet et afbestillingsgebyr, hvis du afbestiller din lejebil i sidste øjeblik. Klik her for at finde en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder, som du kan ringe til, hvis du vil have flere oplysninger om afbestillingsreglerne hos Avis.

Der er 5 Avis biludlejningslokationer i Flic en Flac. Ifølge vores brugere er den mest populære Avis lokation i Flic en Flac beliggende på The Sands Resort. 35% af vores brugere som har lejet bil fra Avis i Flic en Flac lejede fra denne lokation det seneste år.