Udlejningsbiler fra BUCHBINDER i Dortmund

Find og sammenlign gode tilbud på BUCHBINDER udlejningsbiler i Dortmund

Dortmund, Tyskland
13. dec. — 20. dec.
Samme aflevering
Dortmund, Tyskland
tir. 13.12
Middag
tir. 20.12
Middag
Chaufførens alder:

Dortmund BUCHBINDER lokationer

Herunder kan du finde information om alle BUCHBINDER biludlejningssteder i Dortmund, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

BUCHBINDER

4 kontorer

Information om BUCHBINDER udlejningsbiler i Dortmund

BUCHBINDER ønsker at deres kunder og personale i Dortmund skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har BUCHBINDER indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Dortmund. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

Nej, BUCHBINDER har på nuværende tildpunkt ikke en lokation i Lufthavn: Dortmund. Dog vil der nok være andre biludlejningsfirmaer at vælge mellem i lufthavnen.

Ifølge vores data er Economy biler den mest populære type bil at leje for vores brugere fra BUCHBINDER mens de besøgte Dortmund i januar. Baseret på BUCHBINDER biludlejningspriser i januar sidste år, kan du forvente en gennemsnitspris for Economy på 481 kr./dag. Vores brugere har også fundet priser helt ned til 481 kr./dag sidste januar, hvilket betyder, at du kan være heldig at finde lignende biludlejningspriser i år hos momondo.

I Dortmund har BUCHBINDER 4 lokationer. Evingerstr. 70 er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 46% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i Dortmund fra BUCHBINDER , Evingerstr. 70 lokationen.


BUCHBINDER udlejningsbiler i Nordrhein-Westfalen

Lej en bil fra BUCHBINDER i andre byer hele vejen igennem Nordrhein-Westfalen som Düsseldorf, Köln, og Essen