Udlejningsbiler fra Budget i Medina

Find og sammenlign gode tilbud på Budget udlejningsbiler i Medina

Medina, Saudi-Arabien
1. dec. — 8. dec.
Samme aflevering
Medina, Saudi-Arabien
tor. 1.12
Middag
tor. 8.12
Middag
Chaufførens alder:

Medina Budget lokationer

Herunder kan du finde information om alle Budget biludlejningssteder i Medina, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Budget

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,9

Comfort

7,9

Samlet

7,9

Afhentning/aflevering

7,9

Value

7,9

Information om Budget udlejningsbiler i Medina

For at sikre, at du er komfortabel med at leje en bil fra Budget i Medina under COVID-19, har firmaet taget ekstra forholdsregler så som udvidede rengøringsmetoder af deres biler og kontorer. Budget har også introduceret de nedenstående politikker som yderligere forebyggende metoder i denne tid:
• Udlevering af engangshandsker og håndsprit
• Papirløse udlejningskontrakter (tilgængelig de fleste stedet)
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Grundig oplæring af personalet

Der er 1 lokation i Lufthavn: Medina Mohammad Abdulaziz. De adresser for dette Budget biludlejningscenter er Pr Mohid Bin Aziz Term.

Ja, Budget i Medina tilbyder gratis afbestilling af billeje. Vi anbefaler dog, at du ringer til Budget, hvis du ønsker at afbestille i sidste øjeblik, da dette nogle gange kan medføre et gebyr. På fanen med udlejningssteder kan du her finde en liste over telefonnumre til Budget.

Stor udlejningsbiler er den mest populære type bil at leje fra Budget i Medina i december måned. I gennemsnit koster Stor udlejningsbiler fra Budget 509 kr. per dag, mens den billigste pris fundet var 509 kr. per dag i december.

Der er 4 biludlejningslokationer i Medina som Budget ejer. Deres Pr Mohid Bin Aziz Term, Medina lokation er den mest populære blandt vores brugere. I de seneste 12 måneder har 88% af de brugere der lejede en bil fraBudget i Medina valgt at hente den på Pr Mohid Bin Aziz Term.