Lej en bil i Białystok, Polen

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Białystok, Polen

Białystok, Polen
22. jun — 29. jun
Samme aflevering
Białystok, Polen
tir 22.6
Middag
tir 29.6
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Białystok

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Białystok, Polen
1 kontor
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
4 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
1 kontor

Afstanden fra Białystok, Polen til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Szymany Olsztyn-Mazurys biludlejningsdisk

Biludlejning i Białystok

Indtil videre har der i juni været 2 søgninger på biludlejning i Białystok på momondo.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Białystok for at reducere spredningen af COVID-19?

Rengøring har altid været en prioritet; Dog har biludlejningsfirmaer i Białystok udvidet rengøringsforanstaltninger på plads for at sikre, at udlejningsbilerne desinficeres for øget sikkerhed. En af de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring, er Dollar. Lær mere om de forskellige muligheder. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Białystok, Polen?

Hastighedsbegrænsningen i Białystok er 50 km/t. med mindre det er skiltet anderledes. Białystok har også en hastighedsbegrænsning i forstaderne på 100 km/t., som bliver hårdt håndhævet. Hvis du befinder dig selv på en motorvej i Białystok, så vær opmærksom på hastighedsbegrænsningen på 140 km/t..

Hvordan er vejret i Białystok, Polen i juni?

I juni måned er gennemsnitstemperaturen i Białystok 15 °C, og den forventede nedbør er 70 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i Białystok.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i juni?

Klimaet i Białystok under juni måned vil normalt ikke betyde noget for den lejebil, der vil egne sig bedst til din tur. Vores data viser, at momondos brugere ofte søger efter specifikke køretøjer, når de leder efter en lejebil i Białystok.

Minder vejret i Białystok om vejret i resten af Województwo podlaskie?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Białystok til et roadtrip til de omkringliggende områder i juni måned, er det vigtigt at vide, at resten af Województwo podlaskie normalt har en temperatur på 15 °C, og at du kan forvente 70 mm nedbør.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Białystok