Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Udlejningsbiler fra CarWiz i Riga

Find og sammenlign gode tilbud på CarWiz udlejningsbiler i Riga

Chaufførens alder: 26-65
tor. 23.5
tor. 30.5
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

CarWiz biludlejningstilbud i Riga, Riga Region

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

59 kr. - 251 kr.

Alle biltyper

59 kr. - 380 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra CarWiz i Riga, Riga Region er i februar når priserne er 59 kr. per dag i gennemsnit. 59 kr. per dag er 62% lavere end den gennemsnitlige årspris på 154 kr. for en CarWiz Lille udlejningsbil i Riga. Mens februar nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra CarWiz i Riga, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Lille udlejningsbiler fra CarWiz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra CarWiz i Riga, Riga Region er i november når priserne er 140 kr. per dag i gennemsnit. 140 kr. per dag er 35% lavere end den gennemsnitlige årspris på 216 kr. for en CarWiz Mellemstor udlejningsbil i Riga. Mens november nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra CarWiz i Riga, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Mellemstor udlejningsbiler fra CarWiz alt efter hvilken dag du booker.


Riga CarWiz lokationer

Herunder kan du finde information om alle CarWiz biludlejningssteder i Riga, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

CarWiz

5 kontorer

Information om CarWiz udlejningsbiler i Riga

Hvor meget vil en udlejningsbil fra CarWiz i Riga koste i juni?

Ifølge sidste års data kan du forvente CarWiz biludlejningspriser i Riga at være 212 kr. per dag i gennemsnit i juni.Det er dog ikke umuligt at finde priser helt ned til 49 kr. per dag fra CarWiz på denne tid af året i Riga. Gennemsnitsprisen er typisk 1.486 kr. for en uges billeje fra CarWiz i juni når man er i Riga.

Har CarWiz en lokation i Riga Intl Lufthavn?

Der er 1 lokation i Riga Intl Lufthavn. De adresser for dette CarWiz biludlejningscenter er 125, Kārļa Ulmaņa Gatve.

Hvad er den mest populære bil at leje fra CarWiz når man er i Riga i juni?

Med en gennemsnitspris på 130 kr./dag, udlejning af Economy biler fra CarWiz i Riga i juni er det mest populære valg blandt vores momondo-brugere. Du kan være heldig at finde tilbud på CarWiz udlejningsbiler i Riga helt ned til 49 kr./dag, hvilket er den billigste pris fundet for Economy udlejningsbiler sidste juni.

Hvad er den billigste type bil at leje fra CarWiz i Riga?

Den billigste type bil CarWiz tilbyder i Riga er Economy til 130 kr. i gennemsnit per dag. 130 kr. per dag er 55% billigere end den dyreste bil tilgængelig hos CarWiz, så du ender med at spare nogle penge ved at vælge billigere model. 60% af momondo-brugere som har lejet en bil i Riga fra CarWiz valgte Economy, ofte grundet besparelsen.

Hvor mange CarWiz biludlejningslokationer er der i Riga?

CarWiz opererer på nuværende tidspunkt fra 6 lokationer i Riga. Den mest populære biludlejningslokation CarWiz har i Riga er placeret på 125, Kārļa Ulmaņa Gatve.I løbet af de sidste 12 måneder har 93% af vores brugere, der søgte efter CarWiz udlejningsbiler i Riga endt med at leje deres bil fra 125, Kārļa Ulmaņa Gatve lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Riga?

Priser for biler i Riga blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Riga?

Der er 115 udbydere for biler i Riga fra maj 2024.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Riga?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Riga. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Riga?

For at leje en bil i Riga, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Riga på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
tor. 23.5
Middag
tor. 30.5
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo

Find bedre resultater til din overnatning i Riga

Find billeje i disse populære lufthavne i Riga