Udlejningsbiler fra CarWiz i Riga

Find og sammenlign gode tilbud på CarWiz udlejningsbiler i Riga

Riga, Letland
6. dec. — 13. dec.
Samme aflevering
Riga, Letland
tir. 6.12
Middag
tir. 13.12
Middag
Chaufførens alder:

Riga CarWiz lokationer

Herunder kan du finde information om alle CarWiz biludlejningssteder i Riga, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

CarWiz

4 kontorer

Information om CarWiz udlejningsbiler i Riga

CarWiz ønsker at deres kunder og personale i Riga skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har CarWiz indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Riga. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

Der er 1 lokation i Lufthavn: Riga Intl. De adresser for dette CarWiz biludlejningscenter er 125, Kārļa Ulmaņa Gatve.

Med en gennemsnitspris på 200 kr./dag, udlejning af Lille mellemklasse biler fra CarWiz i Riga i december er det mest populære valg blandt vores momondo-brugere. Du kan være heldig at finde tilbud på CarWiz udlejningsbiler i Riga helt ned til 200 kr./dag, hvilket er den billigste pris fundet for Lille mellemklasse udlejningsbiler sidste december.

CarWiz opererer på nuværende tidspunkt fra 5 lokationer i Riga. Den mest populære biludlejningslokation CarWiz har i Riga er placeret på 125, Kārļa Ulmaņa Gatve.I løbet af de sidste 12 måneder har 78% af vores brugere, der søgte efter CarWiz udlejningsbiler i Riga endt med at leje deres bil fra 125, Kārļa Ulmaņa Gatve lokationen.


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Riga

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos CarWiz? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Riga biludlejningsfirmaer