Udlejningsbiler fra Enterprise Rent-A-Car i Allentown

Find og sammenlign gode tilbud på Enterprise Rent-A-Car udlejningsbiler i Allentown

Allentown, PA, USA
3. okt. — 10. okt.
Samme aflevering
Allentown, PA, USA
tir. 3.10
Middag
tir. 10.10
Middag
Chaufførens alder:

Allentown Enterprise Rent-A-Car lokationer

Herunder kan du finde information om alle Enterprise Rent-A-Car biludlejningssteder i Allentown, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Enterprise Rent-A-Car

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,3

Comfort

7,6

Samlet

7,4

Afhentning/aflevering

7,7

Value

7,6

Information om Enterprise Rent-A-Car udlejningsbiler i Allentown

Har Enterprise Rent-A-Car en lokation i Allentown-Bethlehem Lufthavn?

Enterprise Rent-A-Car har 1 lokation i Allentown-Bethlehem Lufthavn. Du vil finde Enterprise Rent-A-Car beliggende på 3311 Airport Road.

Tilbyder Enterprise Rent-A-Car gratis afbestilling af lejebiler i Allentown?

Der er gratis afbestilling af lejebil hos Enterprise Rent-A-Car i Allentown. Hsuk, at der kan blive opkrævet et afbestillingsgebyr, hvis du afbestiller din lejebil i sidste øjeblik. Klik her for at finde en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder, som du kan ringe til, hvis du vil have flere oplysninger om afbestillingsreglerne hos Enterprise Rent-A-Car.

Hvor mange Enterprise Rent-A-Car biludlejningslokationer er der i Allentown?

Der er 5 biludlejningslokationer i Allentown som Enterprise Rent-A-Car ejer. Deres 1713 Lehigh St, Allentown lokation er den mest populære blandt vores brugere. I de seneste 12 måneder har 42% af de brugere der lejede en bil fraEnterprise Rent-A-Car i Allentown valgt at hente den på 1713 Lehigh St.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Allentown?

Priser for biler i Allentown opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Allentown?

Der er 18 udbydere for biler i Allentown fra september 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Allentown?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Allentown. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Allentown?

For at leje en bil i Allentown, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Enterprise Rent-A-Car udlejningsbiler i Pennsylvania

Lej en bil fra Enterprise Rent-A-Car i andre byer hele vejen igennem Pennsylvania som Enterprise Rent-A-Car i Philadelphia, Enterprise Rent-A-Car i Reading, og Enterprise Rent-A-Car i Pittsburgh

Enterprise Rent-A-Car biler i andre byer i USA

Find Enterprise Rent-A-Car tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i USA, som ENTERPRISE RENT-A-CAR I, ENTERPRISE RENT-A-CAR I, og ENTERPRISE RENT-A-CAR I

En nemmere måde at holde styr på din rejse til Allentown på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.