Udlejningsbiler fra Enterprise Rent-A-Car i Bakersfield

Find og sammenlign gode tilbud på Enterprise Rent-A-Car udlejningsbiler i Bakersfield

Bakersfield, CA, USA
3. okt. — 10. okt.
Samme aflevering
Bakersfield, CA, USA
tir. 3.10
Middag
tir. 10.10
Middag
Chaufførens alder:

Bakersfield Enterprise Rent-A-Car lokationer

Herunder kan du finde information om alle Enterprise Rent-A-Car biludlejningssteder i Bakersfield, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Enterprise Rent-A-Car

6 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,6

Comfort

8,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

8,0

Value

7,9

Information om Enterprise Rent-A-Car udlejningsbiler i Bakersfield

Har Enterprise Rent-A-Car en lokation i Bakersfield Meadows Field Lufthavn?

Ja, der er 1 biludlejningslokation for Enterprise Rent-A-Car i Bakersfield Meadows Field Lufthavn (3701 Wings Way Ste 209).

Tilbyder Enterprise Rent-A-Car gratis afbestilling af lejebiler i Bakersfield?

Ja, Enterprise Rent-A-Car i Bakersfield tilbyder gratis afbestilling af billeje. Vi anbefaler dog, at du ringer til Enterprise Rent-A-Car, hvis du ønsker at afbestille i sidste øjeblik, da dette nogle gange kan medføre et gebyr. På fanen med udlejningssteder kan du her finde en liste over telefonnumre til Enterprise Rent-A-Car.

Hvor mange Enterprise Rent-A-Car biludlejningslokationer er der i Bakersfield?

Der er 6 biludlejningslokationer i Bakersfield som Enterprise Rent-A-Car ejer. Deres 3701 Wings Way Ste 209, Bakersfield lokation er den mest populære blandt vores brugere. I de seneste 12 måneder har 34% af de brugere der lejede en bil fraEnterprise Rent-A-Car i Bakersfield valgt at hente den på 3701 Wings Way Ste 209.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Bakersfield?

Priser for biler i Bakersfield opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Bakersfield?

Fra september 2023 er der 19 udbydere at vælge mellem for biler i Bakersfield.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Bakersfield?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Bakersfield. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Bakersfield?

For at leje en bil i Bakersfield, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Enterprise Rent-A-Car biler i andre byer i USA

Find Enterprise Rent-A-Car tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i USA, som ENTERPRISE RENT-A-CAR I, ENTERPRISE RENT-A-CAR I, og ENTERPRISE RENT-A-CAR I

En nemmere måde at holde styr på din rejse til Bakersfield på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.