Udlejningsbiler fra Enterprise Rent-A-Car i Fresno

Find og sammenlign gode tilbud på Enterprise Rent-A-Car udlejningsbiler i Fresno

Fresno, CA, USA
13. dec. — 20. dec.
Fresno, CA, USA
ons. 13.12
Middag
ons. 20.12
Middag
Chaufførens alder:

Fresno Enterprise Rent-A-Car lokationer

Herunder kan du finde information om alle Enterprise Rent-A-Car biludlejningssteder i Fresno, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Enterprise Rent-A-Car

7 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,0

Comfort

8,8

Samlet

8,6

Afhentning/aflevering

8,6

Value

8,8

Information om Enterprise Rent-A-Car udlejningsbiler i Fresno

Har Enterprise Rent-A-Car en lokation i Fresno Airterminal Lufthavn?

Der er 1 lokation i Fresno Airterminal Lufthavn. De adresser for dette Enterprise Rent-A-Car biludlejningscenter er 5175 East Clinton Way.

Tilbyder Enterprise Rent-A-Car gratis afbestilling af lejebiler i Fresno?

Der er gratis afbestilling af lejebil hos Enterprise Rent-A-Car i Fresno. Hsuk, at der kan blive opkrævet et afbestillingsgebyr, hvis du afbestiller din lejebil i sidste øjeblik. Klik her for at finde en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder, som du kan ringe til, hvis du vil have flere oplysninger om afbestillingsreglerne hos Enterprise Rent-A-Car.

Hvor mange Enterprise Rent-A-Car biludlejningslokationer er der i Fresno?

2834 N Clovis Ave er den mest populære Enterprise Rent-A-Car biludlejningslokation ud af de 7 lokationer de har i Fresno. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 32% af dem der valgte en udlejningsbil fra Enterprise Rent-A-Car valgt at leje fra 2834 N Clovis Ave lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Fresno?

Priser for biler i Fresno opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Fresno?

Fra december 2023 er der 28 udbydere at vælge mellem for biler i Fresno.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Fresno?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Fresno. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Fresno?

For at leje en bil i Fresno, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Fresno på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.