Udlejningsbiler fra Enterprise i Fresno

Find og sammenlign gode tilbud på Enterprise udlejningsbiler i Fresno

Fresno, CA, USA
27. aug. — 3. sep.
Samme aflevering
Fresno, CA, USA
lør. 27.8
Middag
lør. 3.9
Middag
Chaufførens alder:

Fresno Enterprise lokationer

Herunder kan du finde information om alle Enterprise biludlejningssteder i Fresno, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
7 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,5

Comfort

7,9

Samlet

7,4

Afhentning/aflevering

7,9

Value

8,1

Information om Enterprise udlejningsbiler i Fresno

Enterprise udlejningslokationer i Fresno er alle underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed under COVID-19. Forbedringer som disinfektion af berøringsflader samt en liste af ekstra foranstaltninger, er blot et par eksempler på hvordan Enterprise er engageret i at bremse smitten i Fresno:
• Udlejning direkte på vejen for at opretholde social afstand
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Forbedret rengøring af shuttlebusser
• Løfte om fuld rengøring
• Grundig oplæring af personalet

Der er 1 lokation i Lufthavn: Fresno Airterminal. De adresser for dette Enterprise biludlejningscenter er 5175 East Clinton Way.

Der er gratis afbestilling af lejebil hos Enterprise i Fresno. Hsuk, at der kan blive opkrævet et afbestillingsgebyr, hvis du afbestiller din lejebil i sidste øjeblik. Klik her for at finde en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder, som du kan ringe til, hvis du vil have flere oplysninger om afbestillingsreglerne hos Enterprise.

5175 East Clinton Way er den mest populære Enterprise biludlejningslokation ud af de 7 lokationer de har i Fresno. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 38% af dem der valgte en udlejningsbil fra Enterprise valgt at leje fra 5175 East Clinton Way lokationen.


Enterprise biler i andre byer i USA

Find Enterprise tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i USA, som New York, Boston, og Las Vegas