Udlejningsbiler fra Enterprise i Long Beach

Find og sammenlign gode tilbud på Enterprise udlejningsbiler i Long Beach

Long Beach, CA, USA
3. dec. — 10. dec.
Samme aflevering
Long Beach, CA, USA
lør. 3.12
Middag
lør. 10.12
Middag
Chaufførens alder:

Long Beach Enterprise lokationer

Herunder kan du finde information om alle Enterprise biludlejningssteder i Long Beach, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Enterprise

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,6

Comfort

8,7

Samlet

8,6

Afhentning/aflevering

8,2

Value

8,4

Information om Enterprise udlejningsbiler i Long Beach

Hver Enterprise udlejningslokation i Long Beach er underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed. Disse ekstra foranstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader både udenpå udlejningsbilerne og indvendigt og pick-up/drop-off områderne. Enterprise har også introduceret ekstra foranstaltninger som:
• Udlejning direkte på vejen for at opretholde social afstand
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Forbedret rengøring af shuttlebusser
• Løfte om fuld rengøring
• Grundig oplæring af personalet

Der er 1 lokation i Lufthavn: Long Beach Municipal. De adresser for dette Enterprise biludlejningscenter er 4100 E Donald Douglas Dr.

Ja, Enterprise i Long Beach tilbyder gratis afbestilling af billeje. Vi anbefaler dog, at du ringer til Enterprise, hvis du ønsker at afbestille i sidste øjeblik, da dette nogle gange kan medføre et gebyr. På fanen med udlejningssteder kan du her finde en liste over telefonnumre til Enterprise.

4100 E Donald Douglas Dr er den mest populære Enterprise biludlejningslokation ud af de 5 lokationer de har i Long Beach. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 57% af dem der valgte en udlejningsbil fra Enterprise valgt at leje fra 4100 E Donald Douglas Dr lokationen.


Enterprise biler i andre byer i USA

Find Enterprise tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i USA, som Houston, Raleigh, og Anchorage