Udlejningsbiler fra Enterprise Rent-A-Car i Long Beach

Find og sammenlign gode tilbud på Enterprise Rent-A-Car udlejningsbiler i Long Beach

Long Beach, CA, USA
13. dec. — 20. dec.
Long Beach, CA, USA
ons. 13.12
Middag
ons. 20.12
Middag
Chaufførens alder:

Long Beach Enterprise Rent-A-Car lokationer

Herunder kan du finde information om alle Enterprise Rent-A-Car biludlejningssteder i Long Beach, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Enterprise Rent-A-Car

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,5

Comfort

8,6

Samlet

8,5

Afhentning/aflevering

8,1

Value

8,3

Information om Enterprise Rent-A-Car udlejningsbiler i Long Beach

Hvor meget vil en udlejningsbil fra Enterprise Rent-A-Car i Long Beach koste i januar?

I januar, kan du forvente at betale 545 kr. i gennemsnit per dag for at leje en bil fra Enterprise Rent-A-Car i Long Beach. Den billigste pris vores brugere fandt for en udlejningsbil i Long Beach fra Enterprise Rent-A-Car var 527 kr. per dag. Hvis du har brug for en udlejningsbil i mere end bare et par dage, koster en hel uges Enterprise Rent-A-Car billeje i Long Beach i gennemsnit 3.816 kr. i januar. Husk at disse tilbud er baseret på sidste års priser, men du kan være heldig at finde lignende priser afhængigt af hvornår du reserverer og hvilken type bil du lejer.

Har Enterprise Rent-A-Car en lokation i Long Beach Municipal Lufthavn?

Der er 1 lokation i Long Beach Municipal Lufthavn. De adresser for dette Enterprise Rent-A-Car biludlejningscenter er 4100 E Donald Douglas Dr.

Tilbyder Enterprise Rent-A-Car gratis afbestilling af lejebiler i Long Beach?

Ja, Enterprise Rent-A-Car i Long Beach tilbyder gratis afbestilling af billeje. Vi anbefaler dog, at du ringer til Enterprise Rent-A-Car, hvis du ønsker at afbestille i sidste øjeblik, da dette nogle gange kan medføre et gebyr. På fanen med udlejningssteder kan du her finde en liste over telefonnumre til Enterprise Rent-A-Car.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Enterprise Rent-A-Car når man er i Long Beach i januar?

Den mest populære type af bil at leje fra Enterprise Rent-A-Car i Long Beach i januar er Standard udlejningsbiler. Du kan forvente at betale omkring 540 kr. per dag for Standard udlejningsbiler i januar, nogle af vores brugere har dog fundet priser helt ned til 527 kr. per dag.

Hvad er den billigste type bil at leje fra Enterprise Rent-A-Car i Long Beach?

Den billigste type bil Enterprise Rent-A-Car tilbyder i Long Beach er Standard til 540 kr. i gennemsnit per dag. 540 kr. per dag er 1% billigere end den dyreste bil tilgængelig hos Enterprise Rent-A-Car, så du ender med at spare nogle penge ved at vælge billigere model. 50% af momondo-brugere som har lejet en bil i Long Beach fra Enterprise Rent-A-Car valgte Standard, ofte grundet besparelsen.

Hvor mange Enterprise Rent-A-Car biludlejningslokationer er der i Long Beach?

4100 E Donald Douglas Dr er den mest populære Enterprise Rent-A-Car biludlejningslokation ud af de 5 lokationer de har i Long Beach. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 61% af dem der valgte en udlejningsbil fra Enterprise Rent-A-Car valgt at leje fra 4100 E Donald Douglas Dr lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Long Beach?

Priser for biler i Long Beach opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Long Beach?

Fra december 2023 er der 32 udbydere at vælge mellem for biler i Long Beach.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Long Beach?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Long Beach. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Long Beach?

For at leje en bil i Long Beach, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Long Beach på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.