Udlejningsbiler fra Enterprise i Mississauga

Find og sammenlign gode tilbud på Enterprise udlejningsbiler i Mississauga

Mississauga, ON, Canada
7. juli — 14. juli
Samme aflevering
Mississauga, ON, Canada
tor. 7.7
Middag
tor. 14.7
Middag
Chaufførens alder:

Mississauga Enterprise lokationer

Herunder kan du finde information om alle Enterprise biludlejningssteder i Mississauga, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
12 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,6

Comfort

8,9

Samlet

8,7

Afhentning/aflevering

8,5

Value

8,5

Information om Enterprise udlejningsbiler i Mississauga

Hver Enterprise udlejningslokation i Mississauga er underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed. Disse ekstra foranstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader både udenpå udlejningsbilerne og indvendigt og pick-up/drop-off områderne. Enterprise har også introduceret ekstra foranstaltninger som:
• Udlejning direkte på vejen for at opretholde social afstand
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Forbedret rengøring af shuttlebusser
• Løfte om fuld rengøring
• Grundig oplæring af personalet

Enterprise har 1 lokation i Lufthavn: Toronto Pearson Intl. Du vil finde Enterprise beliggende på Pearson International Airport.

Ja, du kan gratis afbestille din reservation af en lejebil hos Enterprise i Mississauga. Hvis du afbestiller lejebilen lige inden det planlagte afhentningstidspunkt, kan det dog medføre et gebyr. Sørg for at ringe til Enterprise for at forhøre dig om de specifikke afbestillingsregler. Du kan se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder ved at klikke her.

I Mississauga har Enterprise 12 lokationer. Pearson International Airport er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 79% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i Mississauga fra Enterprise, Pearson International Airport lokationen.


Enterprise udlejningsbiler i Ontario

Lej en bil fra Enterprise i andre byer hele vejen igennem Ontario som Toronto, Ottawa, og London