Udlejningsbiler fra Hertz i Gifu

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Gifu

Gifu, Japan
6. dec. — 13. dec.
Samme aflevering
Gifu, Japan
tir. 6.12
Middag
tir. 13.12
Middag
Chaufførens alder:

Gifu Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Gifu, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Hertz

4 kontorer

Information om Hertz udlejningsbiler i Gifu

Hver Hertz udlejningslokation i Gifu er underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed. Disse ekstra foranstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader både udenpå udlejningsbilerne og indvendigt og pick-up/drop-off områderne. Hertz har også introduceret ekstra foranstaltninger som:
• Mærkningen "Gold Standard Clean" på alle udlejningsbiler, når de er blevet rengjort
• Grundig oplæring af personalet

Hertz har 1 lokation i Lufthavn: Nagoya Airfield. Du vil finde Hertz beliggende på Komaki Airport.

Hertz tilbyder gratis afbestilling af billeje i Gifu (men der kan dog være gebyr for afbestilling i sidste øjeblik). Du kan ringe til Hertz, hvis du vil høre mere om deres regler. Klik her, og vælg derefter fanen med udlejningssteder for at se en liste over telefonnumre til Hertz.

2-1-2 Kanosakaemachidori er den mest populære Hertz biludlejningslokation ud af de 4 lokationer de har i Gifu. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 71% af dem der valgte en udlejningsbil fra Hertz valgt at leje fra 2-1-2 Kanosakaemachidori lokationen.


Hertz biler i andre byer i Japan