Udlejningsbiler fra Hertz i Kyoto

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Kyoto

Kyoto, Japan
6. okt. — 13. okt.
Samme aflevering
Kyoto, Japan
fre. 6.10
Middag
fre. 13.10
Middag
Chaufførens alder:

Kyoto Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Kyoto, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Hertz

6 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,3

Comfort

7,3

Samlet

7,3

Afhentning/aflevering

7,3

Value

6,6

Information om Hertz udlejningsbiler i Kyoto

Tilbyder Hertz gratis afbestilling af lejebiler i Kyoto?

Ja, du kan gratis afbestille din reservation af en lejebil hos Hertz i Kyoto. Hvis du afbestiller lejebilen lige inden det planlagte afhentningstidspunkt, kan det dog medføre et gebyr. Sørg for at ringe til Hertz for at forhøre dig om de specifikke afbestillingsregler. Du kan se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder ved at klikke her.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Hertz når man er i Kyoto i oktober?

Overvej Lille mellemklasse udlejningsbiler fra Hertz hvis du har brug for en udlejningsbil i Kyoto i oktober. Når du lejer Lille mellemklasse biler i oktober, kan du forvente gennemsnitspriser på 443 kr. per dag og helt ned til 442 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraHertz—Lille mellemklasse bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

Hvor mange Hertz biludlejningslokationer er der i Kyoto?

31-1 Higashikujo Kamitonodacho er den mest populære Hertz biludlejningslokation ud af de 7 lokationer de har i Kyoto. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 59% af dem der valgte en udlejningsbil fra Hertz valgt at leje fra 31-1 Higashikujo Kamitonodacho lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Kyoto?

Priser for biler i Kyoto opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Kyoto?

Der er 67 udbydere for biler i Kyoto fra september 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Kyoto?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Kyoto. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Kyoto?

For at leje en bil i Kyoto, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Hertz biler i andre byer i Japan


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Kyoto på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.