Udlejningsbiler fra Hertz i Kyoto

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Kyoto

Kyoto, Japan
7. juli — 14. juli
Samme aflevering
Kyoto, Japan
tor. 7.7
Middag
tor. 14.7
Middag
Chaufførens alder:

Kyoto Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Kyoto, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
6 kontorer
Oversigt

Rengøring

2,0

Comfort

2,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Value

2,0

Information om Hertz udlejningsbiler i Kyoto

Hver Hertz udlejningslokation i Kyoto er underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed. Disse ekstra foranstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader både udenpå udlejningsbilerne og indvendigt og pick-up/drop-off områderne. Hertz har også introduceret ekstra foranstaltninger som:
• Mærkningen "Gold Standard Clean" på alle udlejningsbiler, når de er blevet rengjort
• Grundig oplæring af personalet

Ja, du kan gratis afbestille din reservation af en lejebil hos Hertz i Kyoto. Hvis du afbestiller lejebilen lige inden det planlagte afhentningstidspunkt, kan det dog medføre et gebyr. Sørg for at ringe til Hertz for at forhøre dig om de specifikke afbestillingsregler. Du kan se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder ved at klikke her.

Overvej Stor mellemklasse udlejningsbiler fra Hertz hvis du har brug for en udlejningsbil i Kyoto i juli. Når du lejer Stor mellemklasse biler i juli, kan du forvente gennemsnitspriser på 869 kr. per dag og helt ned til 869 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraHertz—Stor mellemklasse bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

11 2 Magohashicho Sakyoku er den mest populære Hertz biludlejningslokation ud af de 6 lokationer de har i Kyoto. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 55% af dem der valgte en udlejningsbil fra Hertz valgt at leje fra 11 2 Magohashicho Sakyoku lokationen.


Hertz biler i andre byer i Japan