Udlejningsbiler fra Hertz i Oranjestad

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Oranjestad

Oranjestad, Aruba
14. dec. — 21. dec.
Samme aflevering
Oranjestad, Aruba
ons. 14.12
Middag
ons. 21.12
Middag
Chaufførens alder:

Oranjestad Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Oranjestad, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Hertz

7 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,1

Comfort

8,7

Samlet

9,2

Afhentning/aflevering

9,2

Value

9,3

Information om Hertz udlejningsbiler i Oranjestad

Udvidede rengøringsmetoder som desinfektion af interiør og eksteriør af alle Hertz udlejningsbiler er blot få af de sikkerhedsforanstaltninger de har indført siden COVID-19. For at sikre, at deres Oranjestad kunder og personale føler sig sikre, har Hertz også vedtaget disse ekstra politikker:
• Mærkningen "Gold Standard Clean" på alle udlejningsbiler, når de er blevet rengjort
• Grundig oplæring af personalet

Ja. De 1 lokation som Hertz har i Lufthavn: Oranjestad Reina Beatrix kan findes på Reina Beatrix Intl Ap.

Ja, Hertz i Oranjestad tilbyder gratis afbestilling af billeje. Vi anbefaler dog, at du ringer til Hertz, hvis du ønsker at afbestille i sidste øjeblik, da dette nogle gange kan medføre et gebyr. På fanen med udlejningssteder kan du her finde en liste over telefonnumre til Hertz.

I januar, foretrækker vores brugere, som lejer biler fra Hertz i Oranjestad, Stor mellemklasse udlejningsbiler. Ønsker du at reservere en af deres Stor mellemklasse udlejningsbiler i denne måned, plejer priserne ligge omkring 474 kr./dag i gennemsnit og 474 kr./dag på det laveste. Husk at priserne kan variere baseret på hvor langt ude du booker din udlejningsbil, samt hvilken model du vælger..

Hertz har 7 biludlejningslokationer i Oranjestad. Deres Reina Beatrix Intl Ap lokation er den mest populære ifølge vores brugerdata. I løbet af de sidste 12 måneder har 77% af vores brugere , som har ledt efter udlejningsbiler fra Hertz i Oranjestad, valgt at leje deres bil fra Hertz lokationen på Reina Beatrix Intl Ap.


Hertz udlejningsbiler i

Lej en bil fra Hertz i andre byer hele vejen igennem som Willemstad, Simpson Bay, og Hongkong