Udlejningsbiler fra Localiza i Bogotá

Find og sammenlign gode tilbud på Localiza udlejningsbiler i Bogotá

Bogotá, Colombia
1. dec. — 8. dec.
Samme aflevering
Bogotá, Colombia
tor. 1.12
Middag
tor. 8.12
Middag
Chaufførens alder:

Bogotá Localiza lokationer

Herunder kan du finde information om alle Localiza biludlejningssteder i Bogotá, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Localiza

9 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,0

Comfort

9,0

Samlet

9,0

Afhentning/aflevering

9,0

Value

9,0

Information om Localiza udlejningsbiler i Bogotá

Localiza ønsker at deres kunder og personale i Bogotá skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har Localiza indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Bogotá. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

Der er 1 lokation i Lufthavn: Bogotá El Dorado. De adresser for dette Localiza biludlejningscenter er . Avenida El Dorado, 96a-21, El Dorado.

Overvej SUV udlejningsbiler fra Localiza hvis du har brug for en udlejningsbil i Bogotá i december. Når du lejer SUV biler i december, kan du forvente gennemsnitspriser på 314 kr. per dag og helt ned til 299 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraLocaliza—SUV bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

Der er 9 biludlejningslokationer i Bogotá som Localiza ejer. Deres . Avenida El Dorado, 96a-21, El Dorado, Bogotá lokation er den mest populære blandt vores brugere. I de seneste 12 måneder har 74% af de brugere der lejede en bil fraLocaliza i Bogotá valgt at hente den på . Avenida El Dorado, 96a-21, El Dorado.


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Bogotá

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Localiza? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Bogotá biludlejningsfirmaer