Udlejningsbiler fra NarsCars i Kyiv

Find og sammenlign gode tilbud på NarsCars udlejningsbiler i Kyiv

Kyiv, Ukraine
4. dec. — 11. dec.
Kyiv, Ukraine
man. 4.12
Middag
man. 11.12
Middag
Chaufførens alder:

Kyiv NarsCars lokationer

Herunder kan du finde information om alle NarsCars biludlejningssteder i Kyiv, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

NarsCars

4 kontorer

Information om NarsCars udlejningsbiler i Kyiv

Har NarsCars en lokation i Kyiv Zhulhany Lufthavn?

Ja. De 1 lokation som NarsCars har i Kyiv Zhulhany Lufthavn kan findes på Airport Zhulyany.

Hvor mange NarsCars biludlejningslokationer er der i Kyiv?

I Kyiv har NarsCars 4 lokationer. Airport Zhulyany er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 45% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i Kyiv fra NarsCars, Airport Zhulyany lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Kyiv?

Priser for biler i Kyiv blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Kyiv?

Der er 117 udbydere for biler i Kyiv fra november 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Kyiv?

Blandt forskellige lande, herunder Kyiv, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Kyiv?

Alle førere, der lejer en bil i Kyiv, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Kyiv på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.