Udlejningsbiler fra National i La Romana

Find og sammenlign gode tilbud på National udlejningsbiler i La Romana

La Romana, Dominikanske Republik
6. dec. — 13. dec.
Samme aflevering
La Romana, Dominikanske Republik
tir. 6.12
Middag
tir. 13.12
Middag
Chaufførens alder:

La Romana National lokationer

Herunder kan du finde information om alle National biludlejningssteder i La Romana, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

National

4 kontorer

Information om National udlejningsbiler i La Romana

Alle National biludlejningslokationer i La Romana tager ekstra forholdsregler for at sikre kundesikkerhed under COVID-19. Ekstra sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger inkluderer forbedrede rengøringsmetoder i både udlejningsbiler og udlejningskontorer, samt følgende politikker:
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Forbedret rengøring af shuttlebusser
• Løfte om fuld rengøring
• Grundig oplæring af personalet

Ja, National har 1 lokation i Lufthavn: La Romana som som er beliggende på La Romana Intl Airport.

Ja, National tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i La Romana. Der kan dog være et afbestillingsgebyr forbundet til afbestillinger, der sker i sidste øjeblik. Hvis du er specifikke spørgsmål til afbestillingsreglerne, kan du ringe til National på et af deres udlejningssteder i La Romana. Klik her for at se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder.

La Romana Intl Airport er den mest populære National biludlejningslokation ud af de 4 lokationer de har i La Romana. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 37% af dem der valgte en udlejningsbil fra National valgt at leje fra La Romana Intl Airport lokationen.