Udlejningsbiler fra National i Puerto Vallarta

Find og sammenlign gode tilbud på National udlejningsbiler i Puerto Vallarta

Puerto Vallarta, JA, Mexico
1. juli — 8. juli
Samme aflevering
Puerto Vallarta, JA, Mexico
fre. 1.7
Middag
fre. 8.7
Middag
Chaufførens alder:

Puerto Vallarta National lokationer

Herunder kan du finde information om alle National biludlejningssteder i Puerto Vallarta, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
4 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

7,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

3,0

Value

2,0

Information om National udlejningsbiler i Puerto Vallarta

National udlejningslokationer i Puerto Vallarta er alle underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed under COVID-19. Forbedringer som disinfektion af berøringsflader samt en liste af ekstra foranstaltninger, er blot et par eksempler på hvordan National er engageret i at bremse smitten i Puerto Vallarta:
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Forbedret rengøring af shuttlebusser
• Løfte om fuld rengøring
• Grundig oplæring af personalet

Der er 1 lokation i Lufthavn: Puerto Vallarta Ordaz. De adresser for dette National biludlejningscenter er Carretera Tepic Km 7.5.

Ja, National i Puerto Vallarta tilbyder gratis afbestilling af billeje. Vi anbefaler dog, at du ringer til National, hvis du ønsker at afbestille i sidste øjeblik, da dette nogle gange kan medføre et gebyr. På fanen med udlejningssteder kan du her finde en liste over telefonnumre til National.

Stor mellemklasse udlejningsbiler er den mest populære type bil at leje fra National i Puerto Vallarta i juli måned. I gennemsnit koster Stor mellemklasse udlejningsbiler fra National 351 kr. per dag, mens den billigste pris fundet var 351 kr. per dag i juli.

Carretera Punta De Mita er den mest populære National biludlejningslokation ud af de 4 lokationer de har i Puerto Vallarta. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 70% af dem der valgte en udlejningsbil fra National valgt at leje fra Carretera Punta De Mita lokationen.


National biler i andre byer i Mexico