Udlejningsbiler fra OK RENT A CAR i Palma de Mallorca

Find og sammenlign gode tilbud på OK RENT A CAR udlejningsbiler i Palma de Mallorca

Palma de Mallorca, Mallorca, Spanien
24. sep. — 1. okt.
Samme aflevering
Palma de Mallorca, Mallorca, Spanien
fre. 24.9
Middag
fre. 1.10
Middag
Chaufførens alder:

OK RENT A CAR biludlejningstilbud i Palma de Mallorca, Baleariske Øer

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

14 kr. - 163 kr.

Alle biltyper

16 kr. - 426 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra OK RENT A CAR i Palma de Mallorca, Baleariske Øer er i november når priserne er 14 kr. per dag i gennemsnit. 14 kr. per dag er 80% lavere end den gennemsnitlige årspris på 69 kr. for en OK RENT A CAR Lille udlejningsbil i Palma de Mallorca. Mens november nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra OK RENT A CAR i Palma de Mallorca, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på Lille udlejningsbiler fra OK RENT A CAR alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra OK RENT A CAR i Palma de Mallorca, Baleariske Øer er i februar når priserne er 87 kr. per dag i gennemsnit. 87 kr. per dag er 53% lavere end den gennemsnitlige årspris på 185 kr. for en OK RENT A CAR Mellemstor udlejningsbil i Palma de Mallorca. Mens februar nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra OK RENT A CAR i Palma de Mallorca, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Mellemstor udlejningsbiler fra OK RENT A CAR alt efter hvilken dag du booker.

Citroen C2
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2-3-dørs køretøjer
OK RENT A CAR

63 kr./dag

1 nov. – 15 nov.
Citroen C2
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
OK RENT A CAR

68 kr./dag

1 nov. – 15 nov.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
OK RENT A CAR

81 kr./dag

1 nov. – 15 nov.
Chevrolet Sonic Sedan

Palma de Mallorca OK RENT A CAR lokationer

Herunder kan du finde information om alle OK RENT A CAR biludlejningssteder i Palma de Mallorca, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
6 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,4

Comfort

8,0

Samlet

7,6

Afhentning/aflevering

7,2

Valuta for pengerne

8,0

Information om OK RENT A CAR udlejningsbiler i Palma de Mallorca

 • Er det sikkert at leje en bil fra OK RENT A CAR i Palma de Mallorca under COVID-19?

  OK RENT A CAR ønsker at deres kunder og personale i Palma de Mallorca skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har OK RENT A CAR indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Palma de Mallorca. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

 • Hvor meget vil en udlejningsbil fra OK RENT A CAR i Palma de Mallorca koste i oktober?

  Billeje i Palma de Mallorca i oktober fra OK RENT A CAR vil koste 85 kr. per dag i gennemsnit. Vores brugere har dog fundet spiser helt ned til 3 kr. per dag. Hvis du har brug for at leje en bil fra OK RENT A CAR i en uge i Palma de Mallorca, kan du forvente priser omkring 596 kr. i oktober måned. Disse priser er alle baseret på sidste års biludlejningspriser, men du kan være heldig at finde lignende tilbud på momondo.

 • Har OK RENT A CAR en lokation i Lufthavn: Palma de Mallorca?

  Ja. De 1 lokation som OK RENT A CAR har i Lufthavn: Palma de Mallorca kan findes på Camino Son Fangos.

 • Hvad er den mest populære bil at leje fra OK RENT A CAR når man er i Palma de Mallorca i oktober?

  Med en gennemsnitspris på 90 kr./dag, udlejning af Mini biler fra OK RENT A CAR i Palma de Mallorca i oktober er det mest populære valg blandt vores momondo-brugere. Du kan være heldig at finde tilbud på OK RENT A CAR udlejningsbiler i Palma de Mallorca helt ned til 3 kr./dag, hvilket er den billigste pris fundet for Mini udlejningsbiler sidste oktober.

 • Hvad er den billigste type bil at leje fra OK RENT A CAR i Palma de Mallorca?

  Den billigste type bil OK RENT A CAR tilbyder i Palma de Mallorca er Mini til 90 kr. i gennemsnit per dag. 90 kr. per dag er 72% billigere end den dyreste bil tilgængelig hos OK RENT A CAR , så du ender med at spare nogle penge ved at vælge billigere model. 26% af momondo-brugere som har lejet en bil i Palma de Mallorca fra OK RENT A CAR valgte Mini, ofte grundet besparelsen.

 • Hvor mange OK RENT A CAR biludlejningslokationer er der i Palma de Mallorca?

  Camino Son Fangos er den mest populære OK RENT A CAR biludlejningslokation ud af de 6 lokationer de har i Palma de Mallorca. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 98% af dem der valgte en udlejningsbil fra OK RENT A CAR valgt at leje fra Camino Son Fangos lokationen.


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Palma de Mallorca

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos OK RENT A CAR ? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Palma de Mallorca biludlejningsfirmaer