Udlejningsbiler fra Ok Mobility i Palma de Mallorca

Find og sammenlign gode tilbud på Ok Mobility udlejningsbiler i Palma de Mallorca

Palma de Mallorca, Mallorca, Spanien
6. apr. — 13. apr.
Samme aflevering
Palma de Mallorca, Mallorca, Spanien
tor. 6.4
Middag
tor. 13.4
Middag
Chaufførens alder:

Ok Mobility biludlejningstilbud i Palma de Mallorca, Baleariske Øer

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

15 kr. - 457 kr.

Alle biltyper

68 kr. - 645 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Ok Mobility i Palma de Mallorca, Baleariske Øer er i november når priserne er 15 kr. per dag i gennemsnit. 15 kr. per dag er 94% lavere end den gennemsnitlige årspris på 241 kr. for en Ok Mobility Lille udlejningsbil i Palma de Mallorca. Mens november nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Ok Mobility i Palma de Mallorca, er september den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i september på Lille udlejningsbiler fra Ok Mobility alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Ok Mobility i Palma de Mallorca, Baleariske Øer er i februar når priserne er 94 kr. per dag i gennemsnit. 94 kr. per dag er 74% lavere end den gennemsnitlige årspris på 362 kr. for en Ok Mobility Mellemstor udlejningsbil i Palma de Mallorca. Mens februar nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Ok Mobility i Palma de Mallorca, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Mellemstor udlejningsbiler fra Ok Mobility alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Ok Mobility i Palma de Mallorca, Baleariske Øer er i juni når priserne er 368 kr. per dag i gennemsnit. 368 kr. per dag er 37% lavere end den gennemsnitlige årspris på 580 kr. for en Ok Mobility Stor udlejningsbil i Palma de Mallorca. Mens juni nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Ok Mobility i Palma de Mallorca, er oktober den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i oktober på Stor udlejningsbiler fra Ok Mobility alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Ok Mobility i Palma de Mallorca, Baleariske Øer er i november når priserne er 25 kr. per dag i gennemsnit. 25 kr. per dag er 92% lavere end den gennemsnitlige årspris på 308 kr. for en Ok Mobility SUV udlejningsbil i Palma de Mallorca. Mens november nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Ok Mobility i Palma de Mallorca, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på SUV udlejningsbiler fra Ok Mobility alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Varevogn bil fra Ok Mobility i Palma de Mallorca, Baleariske Øer er i marts når priserne er 235 kr. per dag i gennemsnit. 235 kr. per dag er 51% lavere end den gennemsnitlige årspris på 479 kr. for en Ok Mobility Varevogn udlejningsbil i Palma de Mallorca. Mens marts nok er den billigste måned at leje en Varevogn bil fra Ok Mobility i Palma de Mallorca, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Varevogn udlejningsbiler fra Ok Mobility alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Cabriolet bil fra Ok Mobility i Palma de Mallorca, Baleariske Øer er i januar når priserne er 110 kr. per dag i gennemsnit. 110 kr. per dag er 79% lavere end den gennemsnitlige årspris på 534 kr. for en Ok Mobility Cabriolet udlejningsbil i Palma de Mallorca. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Cabriolet bil fra Ok Mobility i Palma de Mallorca, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Cabriolet udlejningsbiler fra Ok Mobility alt efter hvilken dag du booker.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Ok Mobility

218 kr./dag

17 apr. – 26 apr.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Ok Mobility

230 kr./dag

17 apr. – 26 apr.
Chevrolet Sonic Sedan
Toyota Corolla
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Ok Mobility

235 kr./dag

17 apr. – 26 apr.
Toyota Corolla

Palma de Mallorca Ok Mobility lokationer

Herunder kan du finde information om alle Ok Mobility biludlejningssteder i Palma de Mallorca, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Ok Mobility

6 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,6

Comfort

7,2

Samlet

6,4

Afhentning/aflevering

6,8

Value

6,4

Information om Ok Mobility udlejningsbiler i Palma de Mallorca

Billeje i Palma de Mallorca i april fra Ok Mobility vil koste 503 kr. per dag i gennemsnit. Vores brugere har dog fundet spiser helt ned til 92 kr. per dag. Hvis du har brug for at leje en bil fra Ok Mobility i en uge i Palma de Mallorca, kan du forvente priser omkring 3.520 kr. i april måned. Disse priser er alle baseret på sidste års biludlejningspriser, men du kan være heldig at finde lignende tilbud på momondo.

Ja. De 1 lokation som Ok Mobility har i Lufthavn: Palma de Mallorca kan findes på Camino Son Fangos.


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Palma de Mallorca

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Ok Mobility? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Palma de Mallorca biludlejningsfirmaer
Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.