Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Udlejningsbiler fra Ok Mobility i Palma de Mallorca

Find og sammenlign gode tilbud på Ok Mobility udlejningsbiler i Palma de Mallorca

Chaufførens alder: 26-65
fre. 19.7
fre. 26.7
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? til at holde øje med priserne.

Ok Mobility biludlejningstilbud i Palma de Mallorca, Baleariske Øer

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

77 kr. - 272 kr.

Alle biltyper

186 kr. - 407 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Ok Mobility i Palma de Mallorca, Baleariske Øer er i januar når priserne er 77 kr. per dag i gennemsnit. 77 kr. per dag er 57% lavere end den gennemsnitlige årspris på 178 kr. for en Ok Mobility Lille udlejningsbil i Palma de Mallorca. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Ok Mobility i Palma de Mallorca, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Lille udlejningsbiler fra Ok Mobility alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Ok Mobility i Palma de Mallorca, Baleariske Øer er i marts når priserne er 167 kr. per dag i gennemsnit. 167 kr. per dag er 39% lavere end den gennemsnitlige årspris på 274 kr. for en Ok Mobility Mellemstor udlejningsbil i Palma de Mallorca. Mens marts nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Ok Mobility i Palma de Mallorca, er september den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i september på Mellemstor udlejningsbiler fra Ok Mobility alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Ok Mobility i Palma de Mallorca, Baleariske Øer er i februar når priserne er 198 kr. per dag i gennemsnit. 198 kr. per dag er 53% lavere end den gennemsnitlige årspris på 422 kr. for en Ok Mobility Stor udlejningsbil i Palma de Mallorca. Mens februar nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Ok Mobility i Palma de Mallorca, er oktober den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i oktober på Stor udlejningsbiler fra Ok Mobility alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Ok Mobility i Palma de Mallorca, Baleariske Øer er i juni når priserne er 158 kr. per dag i gennemsnit. 158 kr. per dag er 35% lavere end den gennemsnitlige årspris på 243 kr. for en Ok Mobility SUV udlejningsbil i Palma de Mallorca. Mens juni nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Ok Mobility i Palma de Mallorca, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på SUV udlejningsbiler fra Ok Mobility alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Varevogn bil fra Ok Mobility i Palma de Mallorca, Baleariske Øer er i november når priserne er 211 kr. per dag i gennemsnit. 211 kr. per dag er 44% lavere end den gennemsnitlige årspris på 379 kr. for en Ok Mobility Varevogn udlejningsbil i Palma de Mallorca. Mens november nok er den billigste måned at leje en Varevogn bil fra Ok Mobility i Palma de Mallorca, er oktober den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i oktober på Varevogn udlejningsbiler fra Ok Mobility alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Cabriolet bil fra Ok Mobility i Palma de Mallorca, Baleariske Øer er i april når priserne er 217 kr. per dag i gennemsnit. 217 kr. per dag er 46% lavere end den gennemsnitlige årspris på 399 kr. for en Ok Mobility Cabriolet udlejningsbil i Palma de Mallorca. Mens april nok er den billigste måned at leje en Cabriolet bil fra Ok Mobility i Palma de Mallorca, er januar den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i januar på Cabriolet udlejningsbiler fra Ok Mobility alt efter hvilken dag du booker.

Audi A3
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Ok Mobility

68 kr./dag

25 juli – 3 aug.
Audi A3
Audi A3
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Ok Mobility

78 kr./dag

17 juli – 25 juli
Audi A3
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Ok Mobility

78 kr./dag

17 juli – 25 juli
Chevrolet Sonic Sedan

Palma de Mallorca Ok Mobility lokationer

Herunder kan du finde information om alle Ok Mobility biludlejningssteder i Palma de Mallorca, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Ok Mobility

7 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,5

Comfort

7,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

5,0

Value

6,5

Information om Ok Mobility udlejningsbiler i Palma de Mallorca

Hvor meget vil en udlejningsbil fra Ok Mobility i Palma de Mallorca koste i august?

Billeje i Palma de Mallorca i august fra Ok Mobility vil koste 154 kr. per dag i gennemsnit. Vores brugere har dog fundet spiser helt ned til 61 kr. per dag. Hvis du har brug for at leje en bil fra Ok Mobility i en uge i Palma de Mallorca, kan du forvente priser omkring 1.076 kr. i august måned. Disse priser er alle baseret på sidste års biludlejningspriser, men du kan være heldig at finde lignende tilbud på momondo.

Har Ok Mobility en lokation i Palma de Mallorca Lufthavn?

Ja. De 1 lokation som Ok Mobility har i Palma de Mallorca Lufthavn kan findes på Camino Son Fangos.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Ok Mobility når man er i Palma de Mallorca i august?

Med en gennemsnitspris på 142 kr./dag, udlejning af SUV biler fra Ok Mobility i Palma de Mallorca i august er det mest populære valg blandt vores momondo-brugere. Du kan være heldig at finde tilbud på Ok Mobility udlejningsbiler i Palma de Mallorca helt ned til 81 kr./dag, hvilket er den billigste pris fundet for SUV udlejningsbiler sidste august.

Hvad er den billigste type bil at leje fra Ok Mobility i Palma de Mallorca?

Den billigste type bil Ok Mobility tilbyder i Palma de Mallorca er Mini til 227 kr. i gennemsnit per dag. 227 kr. per dag er 32% billigere end den dyreste bil tilgængelig hos Ok Mobility, så du ender med at spare nogle penge ved at vælge billigere model. 13% af momondo-brugere som har lejet en bil i Palma de Mallorca fra Ok Mobility valgte Mini, ofte grundet besparelsen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Palma de Mallorca?

Priser for biler i Palma de Mallorca blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Palma de Mallorca?

Der er 93 udbydere for biler i Palma de Mallorca fra juli 2024.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Palma de Mallorca?

Aldersregler for førere kan variere i forskellige lande, herunder Palma de Mallorca. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være 21 år gammel, og hvis du er under 25, kan du blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du ser politiken fra dit foretrukne udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Palma de Mallorca?

For at leje en bil i Palma de Mallorca, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Palma de Mallorca på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
fre. 19.7
Middag
fre. 26.7
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo

Find bedre resultater til din overnatning i Palma de Mallorca

Populære typer af udlejningsbiler i Palma de Mallorca