Udlejningsbiler fra Rent@Car i Montpellier

Find og sammenlign gode tilbud på Rent@Car udlejningsbiler i Montpellier

Montpellier, Hérault, Frankrig
13. dec. — 20. dec.
Samme aflevering
Montpellier, Hérault, Frankrig
tir. 13.12
Middag
tir. 20.12
Middag
Chaufførens alder:

Montpellier Rent@Car lokationer

Herunder kan du finde information om alle Rent@Car biludlejningssteder i Montpellier, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Rent@Car

9 kontorer

Information om Rent@Car udlejningsbiler i Montpellier

Rent@Car ønsker at deres kunder og personale i Montpellier skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har Rent@Car indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Montpellier. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

Ja, der er 1 biludlejningslokation for Rent@Car i Lufthavn: Montpellier Méditerranée (Montpellier airport).

Standard udlejningsbiler er den mest populære type bil at leje fra Rent@Car i Montpellier i januar måned. I gennemsnit koster Standard udlejningsbiler fra Rent@Car 1.291 kr. per dag, mens den billigste pris fundet var 1.263 kr. per dag i januar.

Der er 9 biludlejningslokationer i Montpellier som Rent@Car ejer. Deres 111 Avenue de Palavas, Montpellier lokation er den mest populære blandt vores brugere. I de seneste 12 måneder har 23% af de brugere der lejede en bil fraRent@Car i Montpellier valgt at hente den på 111 Avenue de Palavas.